Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Η νέα απόφαση με τα μέτρα φέρνει ανατροπή στο παραπέντε για τη μετακίνηση εκτός νομού

Αλλαγές στις μετακινήσεις εκτός νομού

Αλλαγές στις μετακινήσεις εκτός νομού περιλαμβάνονται στις αποφάσεις της κυβέρνησης με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.


Τα ταξίδια με πλοίο και αεροπλάνο να συνεχίσουν ως έχουν. Δηλάδη και πέραν τις 13 Σεπτεμβρίου με αρνητικό rapid test 48 ωρών, PCR 72 ωρών ή πιστοποιητικό νόσησης. Οι εμβολιασμένοι θα μπορούν να ταξιδεύουν με πιστοποιητικό εμβολιασμού εφόσον έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους τουλάχιστον 14 μέρες πριν το ταξίδι.


Αυτό που αλλάζει είναι τα ταξίδια με τρένο και ΚΤΕΛ καθώς πλέον θα πρέπει να κάνουν rapid test 48 ώρες πριν το ταξίδι τους σε διαγνωστικό κέντρο με δικά τους έξοδα. 


Στην ουσία τα μέτρα που ισχύουν στα πλοία επεκτείνονται και στα ΚΤΕΛ και τρένα. Οι ανεμβολίαστοι ταξιδιώτες (αεροπλάνο, πλοίο, τρένο, ΚΤΕΛ) θα πρέπει να έχουν rapid test 48 ώρες πριν το ταξίδι. Αυτό ισχύει για ηλικίες από 12 ετών. Παιδιά 5-12 ετών ταξιδεύουν με self test.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365