Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 13/8 Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, μην εμπλακείτε σε συγκρούσεις με έναν σημαντικό συνεργάτη σας… Πάρτε πολλές βαθιές ανάσες! Η Σελήνη στον τομέα σας των συμπράξεων, σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα του υποσυνείδητου.
Μπορεί αυτή η διαφωνία να μην επιλυθεί άμεσα, γι’ αυτό προτιμήστε να φανείτε ανώτεροι. Όταν οι φωνές δυναμώνουν και τα συναισθήματα κλιμακώνονται, είναι καλύτερα να απομακρύνεστε. Θα διαχειριστείτε την όποια κατάσταση αργότερα, όταν και οι δύο πλευρές θα είστε πιο ήρεμες! 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, η ψυχή σας ταράζεται με όσα σας απασχολούν! Συμβάλλει σε αυτό ένα τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.
Όσο κι αν δεν σας καθορίζει η καριέρα σας, έχει σημασία το πώς διανύετε τις εργασιακές ώρες… Θα σας βοηθήσει μια διερεύνηση για κάτι που θα σας ικανοποιεί και πνευματικά, ακόμα κι αν δεν φτάσετε στο σημείο να αλλάξετε δουλειά.
Κάντε κάτι παραγωγικό επ’ αυτού, όπως να συναντηθείτε με έναν πετυχημένο φίλο και να ζητήσετε την άποψή του! 

ζώδια σήμερα 13/08 Δίδυμοι

Προσέξτε τις μάχες ισχύος, αγαπητοί Δίδυμοι… Μπορεί να προκύψουν αναπάντεχα! Τις κεντρίζει ένα τετράγωνο έντασης ανάμεσα στη Σελήνη και τον χειριστικό Πλούτωνα, που προάγει τον ανταγωνισμό. Όσο κι αν θέλετε να επικρατείτε, δεν πρέπει να κάψετε καίριες γέφυρες λέγοντας πράγματα που θα μετανιώσετε αύριο. Μην επιδιώξετε μια νίκη σήμερα, που μπορεί να πληγώσει ένα σημαίνον άτομο της ζωής σας! 

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Η Έλινορ Ρούσβελτ έλεγε ότι η γυναίκα είναι σαν το τσάι: Δεν ξέρεις πόσο δυνατό είναι, μέχρι να μπει στο καυτό νερό! Αγαπητοί Καρκίνοι, όσο κι αν αντέχετε την κάψα, δεν έχετε λόγο να ταλαιπωρηθείτε. Ένα τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη που σας κυβερνά με τον εριστικό Πλούτωνα, θα αναστατώσει την ψυχολογία σας. Οι ίδιοι υπονομεύετε τον εαυτό σας, αν παραμερίζετε τις ανάγκες σας για να προλάβετε να ικανοποιήσετε όλων των άλλων. Διασφαλίστε πρώτα τη δική σας «μάσκα οξυγόνου», για να είστε πιο χρήσιμοι και προς τους άλλους μακροπρόθεσμα! 

ζώδια σήμερα 13/08 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, κάποιες φορές γίνεστε ανικανοποίητοι… Ειδικά αν δεν λαμβάνετε κέρδη ή επαίνους όσο γρήγορα θα θέλατε! Ένα τετράγωνο της Σελήνης στον αποδοτικό 3ο Οίκο σας με τον μελαγχολικό Πλούτωνα, φορτίζει τον εσώτερο κριτή σας. Είναι στο χέρι σας να απομακρύνετε κάθε αρνητική διάθεση, πριν καταλάβει τη σκέψη σας. Μιλήστε στον εαυτό σας, όπως θα μιλούσατε σε έναν φίλο που έχει μια ανάλογη κακή μέρα. Αυτός ο διάλογος μπορεί να ενισχύσει τις επιτυχίες σας αντί για το άγχος!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, δεν μπορείτε να «σώσετε» κανέναν μελαγχολικό που αγαπά τη μελαγχολία του! Μπορεί να έχετε ενοχές για κάτι, εξαιτίας ενός τετραγώνου της Σελήνης στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η δραματική πτυχή σας αφυπνίζεται και ίσως νιώθετε να είστε συνεχώς υπό επίθεση. Αλλά αν εσείς οι ίδιοι δημιουργείτε μια χαοτική ατμόσφαιρα, είναι καιρός να αναζητήσετε την ανέμελη πλευρά της ζωής! 

ζώδια σήμερα 13/08 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, δεν πρέπει ποτέ να απομονώνεστε! Αν σας έχει επηρεάσει η αρνητική συμπεριφορά ενός ατόμου, επιστρέψτε στο κέντρο σας. Θα έχετε γι’ αυτό τη βοήθεια της Σελήνης στο ζώδιό σας, αν και μπορεί να τη δυσκολέψει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα… Δεν αποκλείεται να σας τραβήξουν σαν μαγνήτης τα δράματα άλλων. Αλλά πρέπει να επιστρατεύσετε τη δύναμη της θέλησής σας, να επιδιώξετε κάποια δικά σας ζητούμενα αντί να σας παρασύρουν τρίτοι. Απομακρυνθείτε για λίγο ακόμα και από τους αγαπημένους σας, θα το κατανοήσουν αν πρόκειται να διασφαλίσετε την ισορροπία σας! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Κανείς δεν αγαπά – και δεν κρατά – τα μυστικά καλύτερα από εσάς, αγαπητοί Σκορπιοί! Αλλά μια σύγκρουση της Σελήνης με τον Πλούτωνα που σας κυβερνά, μπορεί να σας παρασύρει σε «σκοτάδια» που δεν σας ευχαριστούν… Γι’ αυτό να θυμάστε ότι οι αποκαλύψεις δεν είναι έντιμες. Η ατμόσφαιρα μπορεί επίσης να σας δημιουργήσει την αίσθηση ότι κάποιος παίζει μαζί σας. Ο Ναπολέων έλεγε ότι ο καθένας επιλέγει αν θα είναι βασιλιάς ή πληβείος… Εντοπίστε ξανά τη μεγαλόψυχη φύση σας! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, κάποιες φορές νιώθετε ότι δεν θα έχετε ποτέ αρκετά χρήματα, αρκετή δύναμη ή αρκετούς θαυμαστές! Αν δεν προσέξετε, θα πέσετε στην παγίδα των συγκρίσεων και της απελπισίας. Τις ανασφάλειές σας φορτίζει ένα τετράγωνο της Σελήνης στην ομαδική ζώνη σας, με τον Πλούτωνα στον 2ο Οίκο σας του υλισμού. Μην προσπαθείτε να αποδείξετε την αξία σας μέσα από πρόσωπα και πράγματα που δεν χρειάζεστε… Προτιμήστε να περιβάλλεστε από ανθρώπους που σας αγαπούν άνευ όρων. Περάστε χρόνο μαζί τους απόψε, μαγειρεύοντας και διασκεδάζοντας! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Νιώθετε να είστε στην κορυφή του κόσμου, αγαπητοί Αιγόκεροι! Να ευχαριστείτε ένα τετράγωνο της Σελήνης στον 10ο Οίκο σας των επιτυχιών, με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας. Ενώ μπορείτε να καταφέρετε όσα σκεφτείτε, ίσως να γίνετε ασυναίσθητα πιεστικοί με τα άτομα που αγαπάτε ή/και συνεργάζεστε. Χωρίς να μειώσετε τον ενθουσιασμό σας, φροντίστε να μην «πνίγετε» τους άλλους. Μελετήστε την πιθανότητα να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση ή να κάνετε αναπροσαρμογές στα σχέδιά σας! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Ένα άτομο συνεχίζει να προκαλεί τα όριά σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Και ένα τετράγωνο της ειλικρινούς Σελήνης με τον ηφαιστειακό Πλούτωνα, θα το κάνει σχεδόν ανέφικτο να μην αντιδράσετε. Αν σας βαραίνουν οι ευθύνες σε σημείο παραμερίζετε τις ανάγκες σας, η αίσθηση απλώς θα διογκωθεί. Αξιοποιήστε την ατμόσφαιρα για να θέσετε το πρόβλημά σας και να το επιλύσετε άπαξ δια παντός. Μην εκτοξεύσετε κατηγορίες, επιδείξτε τη δύσκολη γενναιοδωρία των αμφιβολιών που θα βοηθήσουν να γίνει ένας αρμονικός διάλογος! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, όλοι γύρω σας μετατράπηκαν σε αυτοδιορισμένοι σύμβουλοι σας… Και δεν αντέχετε να ακούσετε άλλη διάλεξη! Γι’ αυτό ευθύνεται ένα πεισματικό τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη με τον Πλούτωνα, που αντιστέκεται στις παραινέσεις. Επιλέξτε συνειδητά να ενημερώσετε τους αγαπημένους σας ότι είστε μια χαρά και θα ζητήσετε τη βοήθειά τους αν τη χρειαστείτε. Αλλά ελέγξτε λίγο και τις κινήσεις σας τον τελευταίο καιρό, μήπως κάποιες αναρτήσεις ή σχόλιά σας έγιναν αφορμή ανησυχίας. Αν ναι, φροντίστε να επανορθώσετε για ότι μπορεί να προκάλεσε αχρείαστο πανικό! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365