Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Κάλυψη ασφαλιστικών εισφορών και για τον Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο για καλλιτέχνες και επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού

Δείτε το ΦΕΚ

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η απόφαση με την οποία προσδιορίζεται η διαδικασία κάλυψης των ασφαλιστικών εισφορών σε καλλιτέχνες, δημιουργούς και επαγγελματίες της τέχνης.


Δημοσιεύτηκε η απόφαση για την «παράταση της κάλυψης από τον κρατικό προϋπολογισμό, των ασφαλιστικών εισφορών, ασφαλισμένου και εργοδότη, για καλλιτέχνες, δημιουργούς και επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού, που πρόκειται να λάβουν την αποζημίωση ειδικού σκοπού.

Ως τελική ημερομηνία παραγωγής των οικείων ΑΠΔ και καταβολής των αντίστοιχων ασφαλιστικών εισφορών ορίζεται η 30η.11.2021».


Δείτε το ΦΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365