Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Αποθέωση για Ιακωβίδη στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα!

Υπέροχες εικόνες στο αεροδρόμιο

Υπέροχες εικόνες στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» κατά την άφιξη του Θοδωρή Ιακωβίδη από το Τόκιο, με τον Έλληνα αρσιβαρίστα, που συγκλόνισε με όσα είπε, να αποθεώνεται από τους δικούς του ανθρώπους!


Ολυμπιακούς Αγώνες το βράδυ της Δευτέρας (02/08) ο Θοδωρής Ιακωβίδης, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους δικούς του ανθρώπους και όχι μόνο, που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»!

Στη θέα του Έλληνα αρσιβαρίστα με καταγωγή από το Άλωρο Αλμωπίας, που συγκλόνισε το πανελλήνιο με όσα αποκάλυψε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, οι φίλοι του, η οικογένειά του, αλλά και όσοι και όσες ήθελαν να τον δουν και να τον στηρίξουν, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, με τον Ιακωβίδη, έναν πραγματικό νικητή, να πέφτει στις αγκαλιές τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365