Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Λάρισα: Πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα του μέσα σε ταβέρνα - Έτσι έγινε η δολοφονία

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το έγκλημα έγινε μέσα στην ταβέρνα του αδερφού της

Ακόμα μία γυναίκα δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, αυτή τη φορά στη Λάρισα.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το έγκλημα έγινε μέσα στην ταβέρνα του αδερφού της περίπου στις 10.30 το πρωί της Τρίτης (03.08.2021), στη Σωτηρίτσα.


Ο 54χρονος συζυγοκτόνος πυροβόλησε πολλές φορές τη 43χρονη μητέρα τριών παιδιών, μπροστά στα μάτια δυο εργαζομένων. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 54χρονος, ο οποίος συνελήφθη, πίστευε πως η σύζυγος του τον απατά. 


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα onlarissa.gr, το ζευγάρι ήταν σε διάσταση. Η 43χρονη πήγε με τα παιδιά της στην Σωτηρίτσα για να βοηθήσει στην επιχείρηση εστίασης τον αδερφό τη,ς που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Πριν από λίγες ημέρες αφίχθη στην περιοχή και ο εν διαστάσει σύζυγός της.


Έτσι έγινε η δολοφονία μέσα στην ταβέρνα


Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σωτηρίτσας Λάρισας, Βασίλης Λέτσιος, ανέφερε: «Είναι δύσκολη μέρα για το χωριό μας. Δεν μπορούμε ακόμα να πιστέψουμε πως έγινε αυτό το έγκλημα. Η κοπέλα έμενε στην Αθήνα με τον σύζυγο της. Κάτι έγινε μεταξύ τους, χώρισαν και ήταν σε διάσταση. Η γυναίκα επέστρεψε στο χωριό πριν λίγο καιρό για να βοηθήσει την οικογένεια της σε κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο άντρας της είχε έρθει κι αυτός πριν λίγες μέρες στο χωριό για να τη δει και έφυγε το Σάββατο που μας πέρασε. Και γύρισε ξανά σήμερα το πρωί, πήγε στην ταβέρνα που διατηρεί η οικογένεια στο χωριό και ρώτησε έναν πελάτη που είναι η κοπέλα. Ο πελάτης του απάντησε οτι η γυναίκα είναι πίσω στο μαγαζί, πήγε και τη βρήκε και έγινε αυτό που έγινε».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365