Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Συγκλονιστική στιγμή: Κάτοικος και ρεπόρτερ έκλαιγαν μαζί - «Φοβάμαι για το σπίτι μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Συγκλονιστική στιγμή στον αέρα τηλεοπτικού σταθμού, από την φωτιά στην Εύβοια, «φοβάμαι για το σπίτι μου» είπε ένας ηλικιωμένος και έπεσε στην αγκαλιά της δημοσιογράφου.


Η φωτιά στην Εύβοια καίει για 7η ημέρα, και οι δημοσιογράφοι που είναι εκεί καλύπτουν αγόγγυστα τα γεγονότα.


Από την πρώτη στιγμή όλοι οι ρεπόρτερ είναι δίπλα στους πληγέντες και προσπαθούν να βοηθήσουν και να παρουσιάσουν την πραγματικότητα.


Μια συγκινητική στιγμή συνέβη πριν λίγο, καθώς η δημοσιογράφος του Open Ευλαμπία Ρέβη, όπου και βρίσκεται στην Εύβοια για ρεπορτάζ, την ώρα που μιλούσε με έναν ηλικιωμένο, ο οποίος με το ζόρι έβγαζε την φωνή του λόγω της ταλαιπωρίας και της ατμόσφαιρας που επικρατεί τις τελευταίες μέρες, της είπε κλαίγοντας «Δεν φοβάμαι για μένα, φοβάμαι για το σπίτι μου».


H δημοσιογράφος τον πήρε αγκαλιά και άρχισε να κλαίει και εκείνη λέγοντας του «σας παρακαλώ, μην κλαίτε», εμφανώς συγκινημένη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365