Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 11/8 Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, σκοπός σας πρέπει να είναι να προσφέρετε και όχι να ικανοποιείτε! Ένα συμπονετικό τρίγωνο ανάμεσα στην τρυφερή Αφροδίτη και τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα, αποτελεί κάλεσμα του καθήκοντος. Αν ένας φίλος, συνάδελφος ή συγγενής χρειάζεται έναν ακροατή, προσφερθείτε ανιδιοτελώς και θα τονώσετε την αυτοπεποίθησή του για να προχωρήσει.
Αν είστε αδέσμευτοι, το ρομάντζο μπορεί να σας προκύψει αναπάντεχα. Φυσικά πρέπει να προχωρήσετε με προσοχή – αλλά μην αφήσετε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, κανείς δεν λέει ότι τα ετερώνυμα δεν έλκονται!
Αντιθέτως, οι διαφορετικές δονήσεις είναι αυτές που διεγείρουν τις πιο μεταμορφωτικές σπίθες αν τολμήσετε να τις διερευνήσετε. Μπορείτε να βρείτε κοινό έδαφος, χάρη στο μαγνητικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα: Ίσως φέρει μια απροσδόκητη έλξη, για ένα άτομο από εντελώς διαφορετικό περιβάλλον.
Να είστε δεκτικοί σε κάθε είδους αναλαμπές, ακόμα κι ενώ κάνετε τις πιο συνηθισμένες δραστηριότητές σας! 

ζώδια σήμερα 11/08 Δίδυμοι

Κρύβετε κάτι, αγαπητοί Δίδυμοι; Συνήθως δεν θέλετε να δείχνετε την ευάλωτη πλευρά σας, γιατί προτιμάτε να αντιμετωπίζετε τα πάντα πιο χαρωπά. Αλλά ένα σπάνιο τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, θα κεντρίσει την αγάπη και κάποιες ευαίσθητες διεργασίες. Ίσως τώρα να μοιραστείτε μια παιδική φοβία σας ή να συστήσετε σε κάποιο άτομο τον εξαιρετικό ψυχολόγο σας. Αν είστε δεσμευμένοι, λίγη επιπλέον ερωτική και αποκαλυπτική διάθεση θα τονώσετε την εμπιστοσύνη και το δέσιμο μεταξύ σας! 

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, είστε μόνο φίλοι ή υποκρύπτει και κάτι παραπάνω μια επαφή σας; Τα υπονοούμενα θα κάνουν την περισσότερη δουλειά, καθώς ο διεισδυτικός Πλούτωνας συναντά τη ρομαντική Αφροδίτη. Φροντίστε να «δείτε» τα δείγματα και να ακούσετε τη διαίσθησή σας, ακόμα κι αν δεν είχατε σκεφτεί αλλιώς το εν λόγω άτομο. Εξάλλου, η φιλία είναι το καλύτερο θεμέλιο για μια οικεία σχέση. Αν τελειώνετε ο ένας τις προτάσεις του άλλου ή επικοινωνείτε ακριβώς τη στιγμή που σκέφτεστε ο ένας τον άλλο, μην το αγνοήσετε!

ζώδια σήμερα 11/08 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, αξιοποιήστε την έμπνευση να βελτιώσετε το σπιτικό σας! Αλλά πριν αρχίσετε να αλλάζετε τη διακόσμηση, σκεφτείτε ότι ακόμα και τα αποθηκευτικά σας μέσα μπορούν να λειτουργήσουν καλλιτεχνικά. Η καλαίσθητη Αφροδίτη συναντά τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα, υπογραμμίζοντας την αρχή ότι «η φόρμα ακολουθεί τη λειτουργικότητα». Γι’ αυτό αρχίστε καταγράφοντας τις πρακτικές σας ανάγκες και μετά περάστε στην πράξη. Ένας άρτια οργανωμένος και σχεδιασμένος χώρος θα σας κάνει πιο παραγωγικούς!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αποφύγετε καθετί επιφανειακό, αγαπητοί Παρθένοι! Μια σύμπραξη του υποσυνείδητου Πλούτωνα με την αισθηματική Αφροδίτη στο ζώδιό σας, απαιτεί ουσιαστικές επαφές. Οι προσεγγίσεις σας θα εγείρουν τις κατάλληλες συζητήσεις, που θα αποτελέσουν και κριτήριο για τις γνήσιες φιλίες και τις ρομαντικές προοπτικές σας. Μπορεί ένας κρυφός θαυμαστής να σας αποκαλύψει το ενδιαφέρον του. Οι δεσμευμένοι θα βιώσουν απρόσμενα τρυφερές αναζωπυρώσεις, καθώς θα μοιράζονται μυστικά ή θα κάνουν εξομολογήσεις! ς ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια σήμερα 11/08 Ζυγός

Ρίξτε τα τείχη σας, αγαπητοί Ζυγοί! Μια τρυφερή συνάντηση της ευάλωτης Αφροδίτης με τον εχέμυθο Πλούτωνα, απαιτεί να εκφραστείτε ακόμα κι αν ταράξετε κάποια ήρεμα νερά. Δεν υπάρχει λόγος να χαμογελάτε ή να παριστάνετε τους ήρεμους, αν κάτι ταράζει την ψυχή σας. Μιλήστε στα άτομα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη σας και θα νιώσετε ανακούφιση. Μπορείτε να βιώσετε αυτή την καθαρτική απελευθέρωση, αν απλώσετε εσείς το χέρι στη στήριξη που σας προσφέρεται!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, οι πραγματικοί φίλοι θα σας πουν αυτά που πρέπει να ακούσετε – όχι αυτά που θέλετε! Φροντίζει γι’ αυτό ένα αρμονικό τρίγωνο ανάμεσα στη διπλωματική Αφροδίτη και τον προκλητικό Πλούτωνα που σας κυβερνά. Χτίζετε περισσότερες γέφυρες με την ειλικρίνεια και μπορείτε να βελτιώσετε τώρα τις όποιες ταραγμένες σχέσεις… Ειδικά αν αφορούν παρεξηγήσεις ή μικροπράγματα που πήραν αχρείαστες διαστάσεις. Να θυμάστε ότι η αλήθεια είναι δρόμος διπλής κατεύθυνσης, γι’ αυτό πρέπει να είστε δεκτικοί σε όσα σας πουν τα άτομα που σας γνωρίζουν καλά! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, τα οικονομικά σας λαμβάνουν μια επιπλέον ώθηση! Να ευχαριστήσετε μια παραγωγική συνάντηση της γοητευτικής Αφροδίτης με τον ηγετικό Πλούτωνα. Αν διευρύνετε τα όρια στις επαγγελματικές σας σκέψεις, σίγουρα θα βρείτε τρόπους αύξησης των εσόδων σας. Με ποιους μπορείτε να έρθετε σε επαφή, δια ζώσης ή μέσω διαδικτύου; Αναζητήστε άτομα με κύρος και επιρροή και προσεγγίστε τα. Η ατμόσφαιρα ευνοεί επίσης τα δυναμικά δίδυμα, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να συνεργαστείτε με το ταίρι σας ή να βρείτε την αγάπη μέσω επαγγελματικών κύκλων! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αναζητήστε στρατηγικές επεκτάσεις! Στοχεύστε σε αυτά που θέλετε να πετύχετε, μην κάνετε τυχαίες κινήσεις. Μια σύμπραξη του Πλούτωνα στο ζώδιό σας με την Αφροδίτη στην λογική Παρθένο, απαιτεί να μην σπαταλάτε την ενέργεια και τα ταλέντα σας. Μπορείτε να μπείτε στις ομάδες των προνομιούχων, αν αξιοποιήστε γνωριμίες και διευρύνετε τον κύκλο σας. Σίγουρα θα προβληθείτε περισσότερο αν πάψετε να βάζετε περιορισμούς στον εαυτό σας!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, βουτήξτε στα βαθιά ή μην ασχοληθείτε καν! Αυτό συστήνει μια συνάντηση της τρυφερής Αφροδίτης με τον σκιώδη Πλούτωνα, στις πιο οικείες πτυχές σας. Κάθε επιφανειακός ή «σοφιστικέ» διάλογος θα έχει άδοξη κατάληξη… Η Αφροδίτη ανοίγει τις θυρίδες των μυστικών σας, αυτές που «φυλάει» ο Πλούτων. Οι ουσιαστικοί ψυχικοί δεσμοί προάγονται – και είναι καιρός να μάθετε κατά πόσο οι άλλοι θα άντεχαν την ευαίσθητη πλευρά σας! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, προσπαθεί να σας σαγηνεύσει μια πλατωνική επαφή σας ή το φαντάζεστε; Κι όμως είναι το αποτέλεσμα μιας σύμπραξης του γητευτή Πλούτωνα με την γοητευτική Αφροδίτη! Με τα όρια πιο θαμπά, αρκεί ένα υπονοούμενο για να λάβετε το μήνυμα… Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είστε υποχρεωμένοι να ανταποκριθείτε. Μην κάνετε τώρα κάτι που θα δυσκολέψει ή θα περιπλέξει μια σχέση σας στο μέλλον. Ας είστε επιφυλακτικοί με τις κολακείες και μην απορρίψετε δελεαστικές προσεγγίσεις ακόμα και μέσω διαδικτύου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365