Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 17/8 Κριός 

Αδράξτε και πάλι το τιμόνι της προσωπικής σας ζωής, αγαπητοί Κριοί! Ένα αναζωογονητικό τρίγωνο της παθιασμένης Σελήνης με τον Ήλιο στη ζώνη σας του πάθους, βοηθά να στραφείτε στη σωστή κατεύθυνση. Αν τρέφετε ενδιαφέρον για ένα ιδιαίτερο άτομο, δεν επιβάλλεται να το μοιραστείτε με τους κοντινούς σας ανθρώπους…
Αρκεί να εκφράσετε στο ίδιο την πρόθεση να κάνετε κοινά σχέδια και όνειρα. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτή είναι η ευκαιρία για μια ανανέωση. Πείτε στο ταίρι σας τι αγαπάτε σε αυτό – και παραμερίστε τα παράπονα για μια άλλη μέρα!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Ώρα να φροντίσετε τις συμπράξεις σας, αγαπητοί Ταύροι! Μπορεί να μην λάβετε την απολογία που αναμένετε από μια διαφωνία, ωστόσο δεν χρειάζεται να αποκόψετε αυτό το άτομο από τη ζωή σας…
Αυτό που χρειάζεται, είναι να καταλήξετε πόσα σημαίνει αυτή η σχέση για εσάς. Καθώς ο μεγαλόκαρδος Ήλιος συναντά την ευαίσθητη Σελήνη στους τομείς σας της ευαισθησίας και της οικειότητας, μπορείτε να κάνετε διορθωτικές κινήσεις.
Μειώστε ταχύτητα και συζητήστε, αποφασισμένοι να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας!

ζώδια σήμερα 17/08 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, δεν θα κρατήσει για πολύ η κακοκεφιά με την οποία ενδέχεται να ξυπνήσετε! Θα φροντίσει γι’ αυτό μια αρμονική συνάντηση του ζωηρού Ήλιου στον Λέοντα, με την παθιασμένη Σελήνη στον Τοξότη. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε με αυτή την ανθρωπιστική ενέργεια, είναι να την μοιραστείτε. Εκφράστε στα άτομα του στενού σας κύκλου πόσο τα εκτιμάτε, ενώ θα κάνετε κινήσεις προσφοράς. Και να θυμάστε ότι το σύμπαν πάντα ανταποδίδει τις καλές πράξεις!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, κλείστε τον ήχο στο τηλέφωνό σας και απομακρυνθείτε από κάθε περισπασμό! Έχετε να διεκπεραιώσετε σημαντικά εγχειρήματα αυτή την εβδομάδα και τώρα σας δίνεται η ιδανική ευκαιρία: Ο Ήλιος στον προσγειωμένο 2ο Οίκο σας, ευθυγραμμίζεται με την ορμητική Σελήνη στον οργανωτικό 6ο Οίκο σας. Συστηματοποιήστε τη ροή της δουλειάς και θέστε προτεραιότητες. Κάθε ολοκλήρωση θα αποτελεί κίνητρο για να κάνετε το επόμενο πετυχημένο βήμα!

ζώδια σήμερα 17/08 Λέων

Λουστείτε με το φως των προβολέων, αγαπητοί Λέοντες! Ο Ήλιος στα εδάφη σας, συναντά την χαρωπή Σελήνη από τον 5ο Οίκο σας της αγάπης και της φήμης. Τι πραγματικά λαχταρά η καρδιάς σας; Μια νέα σχέση, ερωτικές εμπειρίες ή αναγνώριση της δουλειάς και των ταλέντων σας; Το εργαλείο για να το πετύχετε, είναι η ειλικρινής έκφρασή του. Αυτή είναι η στιγμή να γνωστοποιήσετε όσα σκέφτεστε και θα δείτε να συμπράττουν τα κατάλληλα άτομα!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, η δουλειά μπορεί να περάσει σε δεύτερη μοίρα τώρα! Για αλλαγή, βάζετε πρώτα τις ανάγκες της οικογένειας και των στενών σας φίλων – ακόμα και του εαυτού σας. Ο Ήλιος στον ενδοσκοπικό 12ο Οίκο σας, συναντά την ευαίσθητη Σελήνη στην οικιακή γωνιά σας. Αν θέλετε περισσότερη οικειότητα ή να διαχειριστείτε μια περίπλοκη κατάσταση, σκεφτείτε το περισσότερο αντί να δράσετε… Η εσώτερη σοφία σας θα κατευθύνει τα βήματά σας, μιας και το ένστικτο αποτελεί τον πιο άρτιο οδηγό!

ζώδια σήμερα 17/08 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, πάντα απολαμβάνετε τις ζωηρές συζητήσεις… Και τώρα που ο Ήλιος σχηματίζει ένα τρίγωνο πάθους με τη Σελήνη, οι διάλογοι αποκτούν και διεγερτική χροιά! Αν είστε αδέσμευτοι, μην αρκεστείτε σε ανούσιες συζητήσεις αλλά αναζητήστε ένα θέμα με βάθος. Έτσι θα αντιληφθείτε αν κάποια άτομα μπορούν να έχουν παρουσία με διάρκεια στη ζωή σας. Τα ζευγάρια θα είναι άρτια συντονισμένα, γι’ αυτό είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσετε. Διαθέστε ποιοτικό χρόνο στη σχέση σας – και μην διακόπτετε το ταίρι σας, όσο ενθουσιασμένοι κι αν είστε!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, οι φιλοδοξίες σας παίρνουν φωτιά! Να ευχαριστείτε τη διαμονή του Ήλιου στον Λέοντα και τον επαγγελματικό 10ο Οίκο σας… Που τώρα συναντά τη Σελήνη από τον Τοξότη και τον οικονομικό σας τομέα. Είναι η στιγμή που δεν αρκούν οι σχεδιασμοί – όσο κι αν σας αρέσουν. Πρέπει να δώσετε κίνηση στα οράματά σας, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και προϋπολογισμό. Με εστίαση και συγκροτημένες προσπάθειες, έχετε τη δυναμική να πραγματώσετε τουλάχιστον έναν από τους μεγαλεπήβολους στόχους σας!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, μήπως δεν προλαβαίνετε την ταχύτητα της σκέψης σας; Είστε έτοιμοι για όλα, με τον Ήλιο στον Λέοντα και τον επιδεικτικό 9ο Οίκο σας. Η τωρινή του σύμπραξη με τη Σελήνη στα εδάφη σας, στρέφει ξανά την προσοχή σας σε ένα σημαντικό όραμα. Πρόκειται για όψη που σχηματίζεται μία φορά κάθε χρόνο και απαιτεί δράση όσο το σίδερο είναι ζεστό. Νιώθετε ενθουσιώδεις και παράλληλα έξω από τη ζώνη άνεσή σας; Είστε στον σωστό δρόμο!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Μειώστε την ταχύτητά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η Σελήνη στην ενδοσκοπική ζώνη σας, ευθυγραμμίζεται με τον Ήλιο στον 8ο Οίκο σας του μεταφυσικού και των συμπράξεων. Αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία να απαλλαγείτε από κάποια από τα «βάρη» σας. Ενδώστε στη διάθεση για προσωπική διερεύνηση, διαλογισμό, ψυχική ηρεμία και σκέψη για όσα βιώνετε. Μην πιέσετε τον εαυτό σας παραπάνω από το απολύτως απαραίτητο!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, ετοιμαστείτε για κάποιες ζωηρές αλληλεπιδράσεις! Τις εμπνέει μια ευθυγράμμιση του Ήλιου στον συνεργατικό τομέα σας, με την περιπετειώδη Σελήνη στη γωνιά σας της κοινότητας. Από μια συζήτηση με έναν συγκάτοικο μέχρι επαφές για ένα κοινό εγχείρημα, οι ιδέες θα βρίθουν και θα επεκτείνονται. Αν θέλατε να ενταχθείτε σε μια συγκεκριμένη ομάδα, κάντε τώρα το επιπλέον βήμα… Αλλά πριν βάλετε οποιαδήποτε υπογραφή, φροντίστε να έχουν απαντηθεί όλα τα ερωτήματά σας!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, έχετε πολλές υποχρεώσεις! Όταν νιώσετε πιεσμένοι, παραμερίστε το άγχος και θέστε προτεραιότητες που θα ακολουθήσετε πιστά. Θα σας υποστηρίξει ένα τρίγωνο της αποδοτικής Σελήνης με τον βεβαιωτικό Ήλιο, στους τομείς σας της καριέρας και της οργάνωσης. Μην κοιτάτε το πλήθος όσων έχετε να διεκπεραιώσετε, θα είστε πιο παραγωγικοί αν τα χωρίσετε σε μικρά και αποδοτικά βήματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365