Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Βαρυμπόμπη:Μεγάλη κινητοποίηση για τα πυρόπληκτα ζώα-Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες
Πυροσβέστες, εθελοντές και κάτοικοι στη μάχη για να σωθούν και τα ζώα στην φλεγόμενη περιοχή - Προσφορά καταφυγίων και χώρων από ιδιώτες.


Την ώρα που η καταστροφική πυρκαγιά μαίνεται στη Βαρυμπόμπη Αττικής, φωτογραφίες με πυροσβέστες, εθελοντές και κατοίκους που φροντίζουν ζώα της περιοχής προκαλούν ρίγος και συγκίνηση.


Άνθρωποι που έβλεπαν τις περιουσίες τους να χάνονται από την ανεξέλεγκτη φωτιά, πήραν ελάχιστα υπάρχοντα και τα κατοικίδιά τους και απομακρύνθηκαν από τις εστίες. Την ίδια ώρα, πυροσβέστες και εθελοντές περιέθαλπαν όσο μπορούσαν τα ζώα που έβρισκαν να τριγυρούν στην φλεγόμενη περιοχή.


Στο μεταξύ, αρκετές είναι οι δημοσιεύσεις στα social media τόσο για σκύλους που βρέθηκαν και αναζητούνται οι ιδιοκτήτες τους, όσο και ζώα που παραμένουν αβοήθητα σε σπίτια ή μέρη της ευρύτερης περιοχής













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365