Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Μίνι lockdown και στο Ρέθυμνο – Παράταση σε Ηράκλειο και Χανιά

Τα μέτρα
Στο «κόκκινο» βρίσκεται η Κρήτη, καθώς σε και τρίτη περιφερειακή ενότητα επιβάλλεται μίνι lockdown για την αναχαίτιση της διασποράς του κορονοϊού. H κυβέρνηση, όπως δημοσιεύτηκε και σε ΦΕΚ, έκανε δεκτή την πρόταση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων και θα τεθούν σε ισχύ μέτρα και στο Ρέθυμνο.


Όπως αναφέρει η σχετική απόφαση, από σήμερα Τετάρτη 18 Αυγούστου, στις 6 το πρωί, έως και την Τετάρτη 25 Αυγούστου τίθενται σε ισχύ τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα του μίνι lockdown και στο Ρέθυμνο.

Τα μέτρα είναι:

Απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας των πολιτών και
Απαγόρευση μουσικής σε κέντρα διασκέδασης και επιχειρήσεις εστίασης
Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση αποφάσισε την παράταση του μίνι lockdown που ισχύει σε Ηράκλειο και Χανιά. Η παράταση ισχύει έως και τις 25 Αυγούστου οπότε θα επανεξεταστεί η κατάσταση από τους ειδικούς.

Δείτε ΕΔΩ το ΦΕΚ

1 σχόλιο:

  1. ΑΧΧ ! και πως θα πάμε στο γάμο της ξαδέρφης της θείας της συμπεθέρας ? αχχ τι κρίμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365