Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Επίθεση σε δημοσιογράφο του Open στον αέρα, έκλαιγε η ρεπόρτερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αστυνομία ήταν απέναντι και δεν επενέβη κανένας

Η δημοσιογράφος κατήγγειλε στο Open πως έκλεψαν την τσάντα του οπερατέρ με τα προσωπικά του είδη.

Επίθεση δέχτηκε δημοσιογράφος του Open λίγο πριν τις 2:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (7/8) από πολίτες.


Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Ελευθερία Σπυράκη, μετέδιδε από το μέτωπο της φωτιάς στους Θρακομακεδόνες, ξαφνικά άρχισε να ουρλιάζει και να λέει πως μια ομάδα ατόμων επιτέθηκαν σε εκείνη και τον οπερατέρ.


Οι συνάδελφοί της από το στούντιο προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει κι εκείνη ακουγόταν να κλαίει.


Η ρεπόρτερ, λίγο αργότερα, μιλώντας στο Open κατήγγειλε πως οι αστυνομικοί ήταν απέναντι και έβλεπαν την ομάδα των 15 ατόμων να επιτίθενται τόσο σε εκείνη όσο και στον οπερατέρ και δεν επενέβησαν.


Μάλιστα, ανέφερε πως κάποιοι, έκλεψαν την τσάντα του οπερατέρ με τα προσωπικά του είδη και τα χρήματά του.


«Μια ομάδα 15 ατόμων μας πλησίασε και ξεκίνησαν να βρίζουν, πέταξαν την κάμερα, χτυπήσαν τον οπερατέρ και του έριξαν μπουνιά. Μας έβαλαν στο αυτοκίνητο, μας χτυπούσαν και μας έβριζαν», ανέφερε αρχικά κλαίγοντας.


«Η αστυνομία ήταν απέναντι και δεν επενέβη κανένας», είπε και καταλήγοντας ανέφερε: «Μάλιστα να το πω και αυτό έκλεψαν τον οπερατέρ μας. Του πήραν την τσάντα με τα προσωπικά του είδη και τα χρήματά του», τόνισε.


«Έβλεπαν να χτυπούν δημοσιογράφους και δεν επενέβησαν;», ρώτησε η Μίνα Καραμήτρου από το στούντιο με την ρεπόρτερ να απαντά «έτσι ακριβώς. Επενέβησαν οι πυροσβέστες για να μας προστατέψουν».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365