Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Σέρρες: 13χρονη αυτοπυροβολήθηκε με το όπλο του πατέρα της – Νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο

Η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο
Με κυνηγετικό όπλο του πατέρα της αυτοπυροβολήθηκε μία 13χρονη κοπέλα το απόγευμα της Κυριακής, μέσα στο σπίτι της στις Σέρρες.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα περιεργαζόταν το όπλο του πατέρα της, όταν αυτοπυροβολήθηκε.

Στο σπίτι βρισκόταν και ο 35χρονος πατέρας της ανήλικης, ο οποίος συνελήφθη.

Η 13χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Σερρών και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύεται. Η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο.


Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών, ενώ το όπλο του 35χρονου κατασχέθηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365