Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

ΣΟΚ: Νεκρός από ηλεκτροπληξία 17χρονος μαθητής – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στη Χαλκίδα

Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, με τους γιατρούς να είναι αδύνατον να το επαναφέρουν
Ακαριαίος ο θάνατος του 17χρονου στη Χαλκίδα από ηλεκτροπληξία. Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, με τους γιατρούς να είναι αδύνατον να το επαναφέρουν…

Θρήνος στην Χαλκίδα, από αργά το βράδυ της Τρίτης 31/08, μετά τα μαύρα μαντάτα της απώλειας του 17χρονου γιού  ιδιοκτήτη κρεοπωλείου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του.

Ο άτυχος νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, βρισκόταν μέσα στο σπίτι του, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον χτύπησε ρεύμα με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.


Άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι έρευνες για τις συνθήκες της τραγωδίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365