Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Είχε ιστορικό θρομβώσεων ο 31χρονος που πέθανε μετά τον εμβολιασμό – Τι λέει η οικογένεια

Συγγενής του με μήνυμα του καθιστά ωστόσο σαφές ότι προυπήρχε το πρόβλημα
Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του 31χρονου Κώστα Μαστροβασίλη από τη Ρόδο, ο οποίος φέρεται να είχε διαγνωστεί με θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό του με «Johnson & Johnson».

Συγγενής του με μήνυμα του καθιστά ωστόσο σαφές ότι προυπήρχε το πρόβλημα και επισημαίνει ότι δεν έχει ακόμη υπάρξει σαφής ένδειξη για την αιτία του θανάτου του.

Eφυγε σύμφωνα με τις πληροφορίες που αναφέρονται σε ιστοσελίδες αλλά και στα social media από ανακοπή καρδιάς την 2α Σεπτεμβρίου 2021  ενώ δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η νεκροψία νεκροτομή ούτε και έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση για τα αίτια του θανάτου του.

Οι γονείς του μένουν μόνιμα στο εξωτερικό και χθες ο αδελφός του μετέβη σε νοσοκομείο των Αθηνών για το θλιβερό καθήκον παραλαβής της σορού του.

Τι έγραφε όμως ο ίδιος στην ανάρτησή του μέσα από το Κρατικό Γενικό Νοσοκομείο Νικαίας:

Κώστας Μαστροβασίλης:

«Μετά από 20 ημέρες που έκανα το εμβόλιο είχα ένα ψιλοθεματάκι με το πόδι περί θρόμβωσης. Και εδώ και τέσσερις ημέρες είχα ενοχλήσεις με το να έχει γίνει το πόδι μου πέτρα. Για τον λόγο ότι έχουν φράξει όλες οι φλέβες. Και ζω γιατί πηγάζει ίσα ίσα αίμα στην καρδιά μου. Δηλαδή είμαι 30 και σε λίγες ημέρες πάω για ψόφο. Επειδή μερικοί αγγειολόγοι δεν παίρνουν ευθύνη να με ανοίξουν».

Σημειώνεται ότι η ανάρτηση του έχει διαμοιραστεί από χρήστες του facebook σε δεκάδες σελίδες και συνοδεύεται από ανάλογα σχόλια.

Συγγενής του εκλιπόντος ανήρτησε στο facebook στην σελίδα της εφημερίδας το ακόλουθο σχόλιο:

“Καλησπέρα σας, σας ζητάμε να σεβαστείτε το πένθος της οικογένειας. Η νεκροψία δεν έχει γίνει ακόμα οποτε δεν υπάρχουν πληροφορίες για το θάνατο του εκτός του ότι πέθανε από καρδιακή προσβολή λόγο θρόμβου που είχε στο πόδι. Ο Κώστας είχε προβλήματα με θρομβώσεις πριν από τον εμβολιασμό του. Σας παρακαλώ να κατεβάσετε τις φωτογραφίες που φαίνεται η οικογένεια. Ευχαριστώ”



 Πηγή:www.dimokratiki.gr

6 σχόλια:

  1. το ότι θα πεθάνουμε κάποιο από εμβόλιο δεν είναι λόγος να σταματήσει ο εμβολιασμός. Ο κορονοιός κοτώνει πιο εύκολα.Ας διδάσκεται τουλάχιστον στις επόμενες γενιές πως η πολύ δημοκρατία έδωσε λάθος δικαιώματα σε ημιμαθείς ξερόλες.
    Υγ. Να είσαι ρε φίλε στο μεροκαματο και να έχεις και άποψη στα ιατρικά θέματα μας ξεπερνάει όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αισχρή άποψη αυταρχισμού να λες ότι είναι αποδεκτός ο πειραματικός θάνατος
      Κάθε ζωή μετράει ακούς χιτλερακο?

      Διαγραφή
    2. 2:44 ότι να ναι καταλαβες απο το πιο πάνω σχόλιο του 9:30

      Διαγραφή
    3. Μια χαρά το κατάλαβε ο 2.44
      Εσυ τι πρεμουρα έχεις να υπερασπιστείς όλες τις παρενέργειες του εμβολίου που ΔΕΝ καταγράφονται δεν ξερω

      Αντί να ζητάς την καταγραφή και παρακολούθηση των εμβολιασμενων .. Αγιοποιεις το εμβόλιο ως μονόδρο ο.υποπτη η στάση σου

      Διαγραφή
    4. Καλά τραγούδα Ανώνυμε. Είχε παρελθόν θρομβόσεων, το έχει πει σε ανάρτηση του και ο ίδιος.
      Αυτά που δήθεν δεν καταγράφονται είναι στο μυαλό σου, επίσης δεν είναι πειραματικός θάνατος όπως λέει ο νεάτερνταλ παραπάνω.

      Και ναι, το εμβόλιο είναι μονόδρομος.

      Διαγραφή
  2. Κανένα εμβόλιο δεν φταίει αλλά οι γιατροί που δε έκαναν αυτά που πρέπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365