Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Βουτιά θανάτου για 32χρονη αρχιτεκτόνισσα -«Βγαίνω για τσιγάρο» είπε και έπεσε από τον 6ο όροφο

Η 32χρονη γυναίκα βρήκε ακαριαίο θάνατο
Η 32χρονη γυναίκα βρήκε ακαριαίο θάνατο στο κέντρο της Αθήνας - Eπεσε στο κενό από τον 6ο όροφο πολυκατοικίες στην οποία εργαζόταν - Eίπε στους συναδέλφους της ότι βγαίνει στο μπαλκόνι για ένα τσιγάρο, όταν ξαφνικά ακούστηκε κρότος.

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μία 32χρονη κοπέλα, που εργαζόταν ως αρχιτεκτόνισσα, έπεσε στο κενό από τον 6ο όροφο πολυκατοικίες στην οποία εργαζόταν. Η 32χρονη γυναίκα βρήκε ακαριαίο θάνατο στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Πρατίνου και Νηρηίδων στο Παγκράτι. Η τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, στις 16.30.

Η 32χρονη είπε στους συναδέλφους της ότι βγαίνει στο μπαλκόνι για ένα τσιγάρο, όταν ξαφνικά ακούστηκε κρότος και μαζί κραυγές απόγνωσης από τα γύρω μπαλκόνια. Η γυναίκαι ήταν επί σειρά ετών υπάλληλος της εταιρείας ενώ λίγες μέρες νωρίτερα είχε επιστρέψει, ενθουσιασμένη, από ταξίδι στην Αίγυπτο.

Ενα ακόμη στοιχείο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η νεαρή γυναίκα, την Παρασκευή, έφτασε στην εργασία της με ένα σακίδιο και όπως είχε πει στους συναδέλφους της είχε προγραμματίσει να φύγει αμέσως μετά τη δουλειά για το Ξυλόκαστρο ώστε να επισκεφτεί τους γονείς της.

1 σχόλιο:

  1. Αν είναι δυνατόν καλο παραδεισο να εχει κουράγιο να δίνει ο Θεός στην οικογένεια της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365