Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Αυτόχθονας Έλληνας Ιθαγενής μήνυσε αστυνομικό για 5,2 εκατ. επειδή του έκοψε πρόστιμο για μάσκα

Πάντως είναι διατεθειμένος να κάνει ευκολίες πληρωμής αλλά και εκπτώσεις!

Ένας… Αυτόχθονας Έλληνας Ιθαγενής αξιώνει το ποσό των 5 εκατομμυρίων 200 χιλιάδων ευρώ από αστυνομικό που του επέβαλε πρόστιμο για μη χρήση μάσκας και παραβίασης της απαγόρευσης κυκλοφορίας!


Ο άντρας, ο οποίος είναι αυτοκινητιστής στο επάγγελμα, έστειλε την μήνυση στην ΓΑΔΑ στο όνομα του αστυνομικού με το έγγραφο να φέρει την σφραγίδα της «Εθνικής Επιτροπής Συνδιαχειριστών Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών» της τοπικής επιτροπής Κερατσινίου.


Μάλιστα, ο εν λόγω κύριος μίλησε μάλιστα αποκλειστικά στον ΣΚΑΪ και παρουσιάστηκε ως θεματοφύλακας του Συντάγματος:


«Σαν αυτόχθονας είσαι ανεξάρτητος Έλληνας, δεν υπάρχει αρχηγία είμαστε όλοι ίσοι. Όπως το κράτος έχει συμβάσεις, έτσι και εμείς έχουμε τις συμβάσεις μας. Είναι σε σύμβαση μέσα γραμμένα δεν τα  βγάζει κανείς από το κεφάλι του. Εμείς από την ώρα που δηλώσουμε αυτόχθονες είμαστε ανεξάρτητο».


Πάντως, πρότεινε και μια σχετική … έκπτωση σε περίπτωση που υπάρχει συνεννόηση με την άλλη πλευρά!


Συγκεκριμένα, στο έγγραφο σημειώνεται πως «εάν δεν υπάρχει η δυνατότητα για εφάπαξ αποπληρωμή του ποσού, μπορούμε να συμφωνήσουμε σε ρύθμιση της οφειλής μετά από συνεννόηση», ενώ αν καταβληθεί εφάπαξ το ποσό θα έχει έκπτωση 20% και θα πληρώσει όπως αναφέρει, «ΜΟΝΟ  4.160.000.000».


Πίσω από τους «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» είναι σαφές ότι υπάρχει οργανωμένη ομάδα, η οποία, μάλιστα, στην ιστοσελίδα της παρέχει σειρά εγγράφων, διαφορετικών ανά περίπτωση, με την διευκρίνιση ότι τα κείμενα που επιδίδονται «τα υπογράφουμε ομαδικά σε μια λίστα ονομάτων».


Ενδεικτικά υπάρχουν δηλώσεις για την αναστολή εργασίας στο Δημόσιο, προς τους εισαγγελείς και προς διευθυντές και προϊσταμένους τραπεζών, κ.α.


Προς τους τελευταίους, μάλιστα, η «ενημερωτική επιστολή – σύμβαση» ξεκινά ως εξής:


«Κατ΄ εξουσιοδότηση περισσοτέρων των 1.000 Τοπικών Επιτροπών σε όλη την Ελλάδα σας γνωστοποιούμε την παρούσα επιστολή με την Σύμβαση που ακολουθεί. Η παρούσα επιστολή – Σύμβαση απευθύνεται σε όλους εσάς, που εν γνώσει ή εν αγνοία σας, είστε ως φυσικά πρόσωπα και άμεσα εμπλεκόμενοι, στην μεγαλύτερη απάτη που έζησε ποτέ η ανθρωπότητα…»


Μάλιστα, μέσω της «Σύμβασης» οι Αυτόχθονες μοιράζουν πρόστιμα και... ποινές σε όποιον θεωρούν ότι το αξίζει!

3 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365