Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 1/9 Κριός 

Βάλτε το σπιτικό σας σε τάξη, αγαπητοί Κριοί! Μια γωνία στήριξης ανάμεσα στη Σελήνη στον οικιακό 4ο Οίκο σας με τον Ήλιο της δράσης, απαιτεί να βρείτε θέση για το καθετί. Αρχίστε από κάτι εύκολο, όπως να αδειάσετε το ψυγείο από κάθε ληγμένο προϊόν.
Αντικαταστήστε τις κατεργασμένες τροφές με φρέσκα και υγιή υλικά. Μετά περάστε στο τελικό έργο, που θα είναι το γραφείο ή η ντουλάπα σας. Μην χάσετε σημαντικά έγγραφα μέσα σε μια στοίβα χαρτούρας! 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Μην μένετε στη σιωπή για κάτι που σας ενοχλεί, αγαπητοί Ταύροι! Η έκφραση ευνοείται, χάρη σε ένα τρίγωνο ροής της Σελήνης με τον σταθερό Ήλιο.
Η σύνδεση όσων νιώθετε με τη σκέψη σας, θα βοηθήσει να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση. Πορευτείτε με αυτοπεποίθηση προς όσα θέλετε.
Και αν κάποιοι σας έχουν προσφέρει βοήθεια, μην αμελήστε να δείξετε την εκτίμησή σας!

ζώδια σήμερα 01/09 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αυτή είναι η στιγμή να κάνετε όποιες βελτιώσεις σκέφτεστε στους χώρους σας! Με τη Σελήνη και τον Ήλιο στην οικιακή ζώνη σας, το μυαλό σας θα γεμίσει με διακοσμητικά οράματα. Ωστόσο, φροντίστε να στήσετε έναν προϋπολογισμό πριν παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό… Κάποια πράγματα δέχονται συμβιβασμούς, ενώ άλλα δεν είναι διαπραγματεύσιμα!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αξιοποιήστε τώρα την απογείωση της πειθούς σας! Η Σελήνη που σας κυβερνά είναι στα εδάφη σας, λαμβάνοντας μια επικοινωνιακή ώθηση από τον Ήλιο στην Παρθένο. Η διέγερση αυτής της πτυχής σας, θα σας κάνει άρτιους στην προβολή των σημαντικών σας εγχειρημάτων. Αναλύοντας τα οράματά σας με ειλικρίνεια, ο ενθουσιασμός σας θα είναι μεταδοτικός!

ζώδια σήμερα 01/09 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, αρχίστε να σκέφτεστε κάποιες αγορές που λαχταράτε! Μια αίσια γωνία της Σελήνης με τον Ήλιο, κεντρίζει τις ζώνες σας της διαίσθησης και των χρημάτων. Αν αξιοποιήσετε το νόμο της έλξης, πολλά θα πάψουν να είναι μόνο ευσεβείς πόθοι… Αν κάτι μπορείτε να το οραματιστείτε και να το νιώσετε, η πρόθεση θα το φέρει όσο γίνεται πιο κοντά σας!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Η ανθρωπιστική πτυχή σας οξύνεται, αγαπητοί Παρθένοι! Φροντίζει γι’ αυτό μια υποστηρικτική όψη του Ήλιου στο ζώδιό σας, με τη διαισθητική Σελήνη στη συνεργατική ζώνη σας. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε ή να κάνετε περικοπές, πάρτε το χρόνο σας για να αναλύσετε κάτι διεξοδικά. Οι άλλοι θα ακούσουν, θα σας κατανοήσουν και θα θέλουν να μετάσχουν στα εγχειρήματά σας!

ζώδια σήμερα 01/09 Ζυγός

Κανένας στόχος δεν είναι άπιαστος, αγαπητοί Ζυγοί! Αλλά για να προχωρήσετε μπροστά, πρέπει να απαλλαγείτε από κάτι ή κάποιον που σας κρατά πίσω. Θα βοηθήσει σ’ αυτό η σύμπραξη της Σελήνης με τον Ήλιο, στους τομείς σας της προβολής και των λήξεων. Καιρός να σταματήσετε συμπεριφορές ή σχέσεις που είναι προβληματικές, μιλήστε για όσα πιθανώς έχετε κρύψει κάτω από το χαλί. Τα ξεκάθαρα όρια θα προωθήσουν τις προσδοκίες σας, με υπομονή και κατανόηση!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Είστε έτοιμοι για αποδράσεις, αγαπητοί Σκορπιοί! Μια αρμονική όψη του Ήλιου με τη Σελήνη στους τομείς σας των ομαδικών δράσεων και των ταξιδιών, σας κάνει πιο περιπετειώδεις. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να μετακινηθείτε, οργανώστε μια ομαδική «συνάντηση» μέσω διαδικτύου. Ίσως έτσι να σχεδιάσετε κάτι για το σαββατοκύριακο, που μπορεί να περιλαμβάνει και μια καλλιτεχνική δράση που σας εμπνέει! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, είστε εξίσου ονειροπόλοι και ικανοί να διεκπεραιώσετε ένα πρακτικό σχέδιο! Τώρα που η Σελήνη συναντά τον Ήλιο στους τομείς σας της έρευνας και των μακροπρόθεσμων στόχων, προάγεται κάθε εγχείρημα που χρειάζεται έρευνα και στρατηγική. Μελετήστε τις λεπτομέρειες του προϋπολογισμού και του χρονοδιαγράμματος και απευθυνθείτε στις διαδικτυακές σας επαφές για να στρατολογήσετε τους μελλοντικούς συνεργάτες σας!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Οι επαγγελματικές σας βλέψεις μπορούν να μπουν σε κίνηση, αγαπητοί Αιγόκεροι! Αξιοποιήστε τη συνάντηση του Ήλιου με τη Σελήνη στις διαπροσωπικές πτυχές σας, για να γνωστοποιήσετε κάθε ιδέα σας. Θα ωφεληθείτε αν μοιράσετε το εγχείρημά σας σε μικρότερα βήματα, για να είναι πιο ομαλή η διαδρομή σας!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, αυτή είναι η στιγμή να δουλέψετε σκληρά και να ιδρώσετε! Σίγουρα δεν είναι η πιο ερωτική «αποστολή» σας – αλλά είναι απαραίτητη. Θα έχετε τη στήριξη μιας συνάντησης του Ήλιου με τη Σελήνη στην οργανωτική πτυχή σας, για να βουτήξετε μέσα σε κάθε λεπτομερές εγχείρημα. Μόνο φροντίστε να κάνετε τακτά διαλείμματα για καφέ, ώστε να μην χάσετε την εστίασή σας!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Εξομαλύνετε την ατμόσφαιρα στις στενές σας σχέσεις, αγαπητοί Ιχθύες! Δεν υπάρχει η έννοια της υπερβολικής ειλικρίνειας, όπως διευκρινίζει μια συνάντηση του Ήλιου με τη Σελήνη. Είναι η στιγμή να ξεπεράσετε τις όποιες πικρίες, κάνοντας έναν θερμό διάλογο αλήθειας. Θα κερδίσετε περισσότερα αναζητώντας τις χρυσές τομές, αντί να αναμασάτε τις ευθύνες της κάθε πλευράς! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365