Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 3/9 Κριός 

Μια οικιακή αναταραχή μπορεί να απαιτήσει την προσοχή σας, αγαπητοί Κριοί! Με τη Σελήνη στον Καρκίνο και την οικογενειακή σας ζώνη, η επίλυσή της μπορεί να καθυστερήσει λίγο. Αντί να βράζετε στο «ζουμί» σας ή να ρίξετε λάδι στη φωτιά, προτιμήστε να αποτραβηχτείτε για λίγο.
Περιποιηθείτε τον εαυτό σας, κάντε γιόγκα ή συναντήστε φίλους. Αργότερα που το φεγγάρι θα περάσει στον Λέοντα, θα στραφείτε σε πιο πολυτελείς ενασχολήσεις!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Μην βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αγαπητοί Ταύροι! Η Σελήνη θα θολώνει τη σκέψη σας, γι’ αυτό πρέπει να ερευνήσετε πρώτα ή/και να πάρετε συμβουλές από έμπειρα άτομα.
Ακόμα κι αν οι επιλογές σας είναι λίγες, θα το συνειδητοποιήσετε και θα γλιτώσετε πολύ άγχος. Αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα, η διαίσθησή σας θα γίνει και πάλι αιχμηρή.
Τώρα πρέπει να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή και να την εμπιστευθείτε!

ζώδια σήμερα 03/09 Δίδυμοι

Οικονομικά θέματα θα κυριαρχήσουν αρχικά στη σκέψη σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Δεν πρέπει να αγχωθείτε, εμμένοντας σε όσα ίσως δεν έχετε… Καλύτερα διοχετεύστε τη δημιουργικότητά σας στο να σκεφτείτε νέες πηγές εισοδήματος. Αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και τον 3ο Οίκο σας των συμπράξεων, μπορείτε να κάνετε και σχετικές προσεγγίσεις. Ίσως φίλοι να γνωρίζουν για μια αποδοτική ευκαιρία, ενώ δεν αποκλείεται να κερδίσετε επιπλέον πιστούς υποστηρικτές!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, εμπιστευτείτε την εσωτερική φωνή σας αν λέει να πάρετε πρωτοβουλίες! Η Σελήνη ολοκληρώνει τη διαμονή της στα εδάφη σας, ανοίγοντάς σας κάποιους ευνοϊκούς δρόμους… Γι’ αυτό πρέπει να κινηθείτε χωρίς καθυστέρηση. Σύντομα το φεγγάρι θα περάσει στον Λέοντα και μπορεί να μειωθεί η ενεργητικότητά σας. Να ξέρετε ότι οι άλλοι θα εκτιμήσουν κάθε προσφορά σας, είτε την αποδεχθούν είτε όχι. Το σημαντικό είναι να την κάνετε!

ζώδια σήμερα 03/09 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, δεν είναι συνετό να πατάτε το γκάζι πριν ορίσετε τη διαδρομή σας! Ασχοληθείτε με τον έλεγχο του πλοηγού σας – κυριολεκτικού και μεταφορικού, όσο η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και τον ομιχλώδη 12ο Οίκο σας. Προσπαθήστε να κλείσετε εκκρεμότητες, ώστε να μην χαραμίσετε χρόνο για άτομα που επανειλημμένα εκμεταλλεύονται τη γενναιοδωρία σας. Όταν το φεγγάρι μπει στο δικά σας εδάφη, το ένστικτό σας οξύνεται και θα έχετε την ορμή να περάσετε σε νέα εγχειρήματα!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, ελέγξτε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές σας από νωρίς! Με τη Σελήνη στον «ψηφιακό» τομέα σας, φροντίστε να δουλεύουν άρτια και να έχετε επικαιροποιημένες τις εφαρμογές σας. Απενεργοποιήστε όσες δεν χρειάζεστε πλέον, όπως και την αυτόματη πρόσβαση σε κάποιες από αυτές. Αυτή η ινκόγκνιτο διάθεση θα γίνει πιο ισχυρή αργότερα, που η Σελήνη θα μπει στον εσώτερο 12ο Οίκο σας. Να είστε επιλεκτικοί με τις συντροφιές σας, προτιμώντας άτομα που κατανοούν την ανάγκη σας για σιωπή!

ζώδια σήμερα 03/09 Ζυγός

Αξιοποιήστε την επαγγελματική ορμή σας, αγαπητοί Ζυγοί! Με τη Σελήνη στη ζώνη σας της καριέρας, τώρα μπορείτε να φτάσετε στη γραμμή τερματισμού ένα σημαντικό εγχείρημά σας. Σκεφτείτε πόση ανακούφιση θα νιώσετε, όταν κλείσει πριν το σαββατοκύριακο. Αν χρειαστείτε στήριξη για κάτι, θα την εντοπίσετε λίγο αργότερα: Το φεγγάρι θα περάσει στον Λέοντα και τη συνεργατική πτυχή σας!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Η δημιουργικότητά σας παίρνει την ανιούσα, αγαπητοί Σκορπιοί! Αξιοποιήστε τη νωρίς, όσο η Σελήνη φορτίζει τον 9ο Οίκο σας της απόδοσης. Μην σπαταλήσετε χρόνο σε λεπτομέρειες, προτιμήστε να ολοκληρώσετε την ευρύτερη εικόνα των οραμάτων σας. Ερευνήστε τον όποιο ανταγωνισμό ακόμα και σε παγκόσμιο επίπεδο, θα αντλήσετε σημαντική έμπνευση. Αργότερα που το φεγγάρι θα περάσει στον Λέοντα, θα ενεργοποιήσει και τον επαγγελματικό τομέα σας. Ένα έμπειρο άτομο μπορεί να σας προσφέρει βοήθεια – αλλά διαβεβαιώστε ότι είναι αξιόπιστο!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, δεν έχετε καλή διάθεση; Χρεώστε το στη Σελήνη, που από τον Καρκίνο κάνει τους πάντες πιο ευερέθιστους! Και διπλά εσάς, μιας και φορτίζει τον ευαίσθητο 8ο Οίκο σας. Δεν αποκλείεται να έχετε απορροφήσει πολλή τοξική ενέργεια από τους γύρω σας, άρα πρέπει να «καθαρίσετε» τις δεξαμενές σας. Η υπερβολική γενναιοδωρία τώρα, είναι ο βέβαιος δρόμος για την κατάρρευση. Ευτυχώς, η Σελήνη θα περάσει γρήγορα στον Λέοντα και θα ανανεώσει τη θετική οπτική και την ανεξαρτησία σας!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Έχετε διαφωνίες που σας ταλαιπωρούν, αγαπητοί Αιγόκεροι; Δεν αποκλείεται, με την εύθικτη Σελήνη στον Καρκίνο και τον τομέα σας των σχέσεων. Αλλά αντί να θεωρήσετε τα χειρότερα, βρείτε χρυσές τομές για να ελιχθείτε στη συζήτηση. Αν δεν ακούτε ο ένας τον άλλον με σεβασμό και κατανόηση ή δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε, συμφωνήστε ότι διαφωνείτε. Τα συναισθήματα θα γίνουν πιο έντονα αργότερα, που η Σελήνη θα μπει στον Λέοντα και στον 8ο Οίκο σας της οικειότητας. Η ερωτική διάθεση θα φουντώσει αλλά είναι πιθανές και κάποιες κτητικές τάσεις!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, είστε πολύ κοντά στη γραμμή τερματισμού! Αυτό θα είναι και το κίνητρό σας, όσο η Σελήνη διαμένει στον πραγματιστικό 6ο Οίκο σας. Κλείστε όσες περισσότερες εκκρεμότητες μπορείτε, για να απελευθερωθείτε και να περάσετε ένα ευχάριστο σαββατοκύριακο. Αργότερα που το φεγγάρι θα περάσει στον Λέοντα, θα στραφείτε πιο πολύ στους ανθρώπους και τις ενδιαφέρουσες προσωπικότητες που θα βρεθούν γύρω σας!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει, αγαπητοί Ιχθύες! Αρχίστε με πρωινούς οραματισμούς, όσο η Σελήνη θα βρίσκεται στον πρόσχαρο 5ο Οίκο σας. Και αντί να αναλώνεστε σε λεπτομέρειες, προτιμήστε το αισιόδοξο σκεπτικό ότι όλα είναι πιθανά – ειδικά στο ρομάντζο. Αργότερα που το φεγγάρι θα περάσει στον πρακτικό 6ο Οίκο σας, θα κάνετε έναν έλεγχο της πραγματικότητας. Τώρα μπορείτε να καταγράψετε ρεαλιστικό όσα χρειάζεστε, υπολογίζοντας ακόμη και το κόστος τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365