![]() |
Ως πότε θα είναι απροστάτευτοι οι εκπαιδευτικοί από επιθέσεις αντιεμβολιαστών, επειδή τηρούν τα πρωτόκολλα; |
Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021
Εισαγγελική παρέμβαση για τους αντιεμβολιαστές που μηνύουν εκπαιδευτικούς
2 σχόλια:
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365
Άντε να τελειώνουμε με τους ανόητους
ΑπάντησηΔιαγραφήΟι εκπαιδευτικοί ως δημόσιοι υπάλληλοι απλά τηρούν τον νόμο και δε πρέπει να γινοντε επιθέσεις από τους γονείς...Εχετε σκεφτεί όμως οτι ενας εμβολιασμένος εκπαιδευτικός που διδάσκει σε μια τάξη 20 παιδιών οτι δε κάνει rapid test κάθε εβδομάγα και μπορεί να μεταδώσει τον ιό στα παιδιά που κάνουν τεστ γιατί και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό και πάλι δε φταίει ο εκπαιδευτικός αλλά η νομοθεσία..
ΑπάντησηΔιαγραφή