Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Αναρτήθηκαν οι πίνακες κατάταξης για το διαδικτυακό πρόγραμμα κατάρτισης άνεργων αγροτών

Το πρόγραμμα αφορά ανέργους απόφοιτους γεωπονικής κατεύθυνσης ή νέους ανέργους

Οριστικοί πίνακες κατάταξης των υποψηφίων για το νέο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων «Καινοτόμες Μέθοδοι στον Αγροτικό Τομέα».


Αναρτήθηκαν σήμερα, Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021, στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr οι οριστικοί πίνακες επιτυχόντων, επιλαχόντων και αποκλειομένων του διαδικτυακού προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων «Καινοτόμες Μέθοδοι στον Αγροτικό Τομέα».


Σε κάθε επιτυχόντα-ωφελούμενο του προγράμματος θα αποσταλεί από τον ΟΑΕΔ ενημερωτικό email που θα τον ενημερώνει για την επιλογή του στο πρόγραμμα και τη διαδικασία εγγραφής του στο πληροφοριακό σύστημα του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν εντός του Οκτωβρίου 2021 και θα ολοκληρωθούν στις αρχές του Δεκεμβρίου 2021.


Το πρόγραμμα αφορά ανέργους απόφοιτους γεωπονικής κατεύθυνσης ή νέους ανέργους, οι οποίοι είναι γνώστες πληροφορικής και αυτοματισμών και ενδιαφέρονται για την εφαρμογή σύγχρονων και καινοτόμων μεθόδων στην εγχώρια αγροτική παραγωγή και σχεδιάστηκε με σκοπό οι ωφελούμενοι να λάβουν τη σχετική τεχνογνωσία, ώστε να είναι σε θέση να επιλέγουν κάθε φορά τις κατάλληλες μεθόδους και τεχνολογικές λύσεις για τη βελτιστοποίηση του τρόπου καλλιέργειας, με απώτερο στόχο την αύξηση της παραγωγής ποσοτικά και ποιοτικά, τη μείωση του σχετικού κόστους και την προστασία του περιβάλλοντος.


Οι αποκτηθείσες δεξιότητες θα αποτυπωθούν και επίσημα με τη χορήγηση, σε όσους ολοκληρώσουν το πρόγραμμα, Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365