Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 28/9 Κριός 

Καινούργια κίνητρα θα λειτουργήσουν μαγικά στην ερωτική σου ζωή αν τα διοχετεύσεις με το σωστό τρόπο. Αν τα πράγματα έχουν γίνει λιγάκι μονότονα στο ρομαντικό μέτωπο, τότε η σωστή στάση από μέρους σου θα αλλάξει προς το καλύτερο τη σεξουαλική σου ζωή.
Έχεις θετική ενεργητικότητα στη διάθεσή σου. Ρίσκαρε λιγάκι… και θα δεις πως τα ερωτικά σου θα οδηγηθούν προς τη σωστή κατεύθυνση! 

ζώδια ταύρος

Ίσως προτιμάς να διατηρείς τα πράγματα προβλέψιμα και παραδοσιακά σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου.
Όμως τώρα μπορεί να ήρθε η στιγμή που προτίθεσαι να ρισκάρεις, να σπρώξεις ένα όριο ή να ανοίξεις τα φτερά σου με κάποιο τρόπο.
Κάποιοι ρομαντικοί ή προσωπικοί πειραματισμοί είναι το εισιτήριό σου για κάτι που σχηματίζεται ή ανθίζει ανάμεσα σε σένα και κάποιον ξεχωριστό τώρα. 


ζώδια σήμερα 28/09 δίδυμοι

Μπορεί να εστιάζεις όταν έχεις την ευκαιρία, σε κάποιες ερωτικές καταστάσεις. Ίσως, υπάρχει κάτι άβολο σ’ αυτό που παραμερίζεις. Θα βιώσεις όμως μεγάλη ανακούφιση μόλις βρεις το θάρρος να το αντιμετωπίσεις και να το ξεπεράσεις. Μέχρι τώρα, μάλλον είχες υποτιμήσει πόσο μεγάλο εμπόδιο ήταν αυτό για την ευτυχία σου.

ζώδια καρκίνος

Αν νιώθεις πως έχεις έντονη θερμή ενέργεια που χρειάζεται διέξοδο, να ξέρεις πως αυτή εκδηλώνεται για καλό λόγο. Αν την αξιοποιήσεις θετικά και με πάθος, μπορείς να κάνεις ένα σημαντικό βήμα προς τη δημιουργία ή την ενίσχυση μιας ειδικής σύνδεσης. Η εξαιρετική ορμή λειτουργεί προς όφελός σου τώρα, οπότε χτύπα «όσο το σίδερο είναι ζεστό»! 

ζώδια σήμερα 28/09 λέων

Ο συναισθηματικός σου κόσμος θα έχει το μερίδιό του στις ανατροπές. Μην παραβλέπεις όμως το γεγονός πως προχωράς ξεπερνώντας κάθε σύντομη αναταραχή. Αν μη τι άλλο, αυτές οι ρομαντικές προκλήσεις σε κάνουν πιο δυνατή και πιο σίγουρη. Γι’ αυτό μην πιστεύεις πως κατευθύνεσαι κάπου απογοητευτικά. Σύντομα το ταξίδι σου, θα σου προσφέρει ανατροπές και υπέροχες ποικιλίες! 

ζώδια παρθένος

Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό γνωρίζεις ένα συγκεκριμένο άτομο και αν η σχέση σας είναι ρομαντική ή πλατωνική, αυτό που θα ανακαλύψεις γι’ αυτόν θα σε εκπλήξει. Μπορεί να πίστευες πως είχες εκτιμήσει με ακρίβεια το χαρακτήρα και την προσωπικότητά του. Όμως αυτό που προκύπτει θα σε κάνει να τον δεις με διαφορετικά μάτια. Μην ανησυχείς… γιατί μάλλον θα είναι ενδιαφέρον και δελεαστικό! 

ζώδια σήμερα 28/09 ζυγός

Αν η καθημερινότητα σου προκαλεί άγχος και πίεση, είναι ένδειξη για να απολαύσεις όμορφες στιγμές με τον εραστή σου. Δεν υπάρχει κακό στο να κάνετε, αυτό που συνήθως απολαμβάνετε μαζί. Τι γίνεται όμως με την ένεση αυθορμητισμού στο μείγμα? Ο συναισθηματικός σου κόσμος ή η σχέση σου εγγυώνται πως θα ζήσεις ανάλαφρες και χαρούμενες στιγμές.

ζώδια σκορπιός

Αν η διαίσθησή σου σ’ έχει εξυπηρετήσει καλά με τα ερωτικά σου θέματα στο παρελθόν, μην αρχίσεις να την αμφισβητείς τώρα. Γιατί μπορεί να παρερμηνεύσεις αυτά που λέει ή κάνει ο αγαπημένος σου. Ένα βιβλίο δεν κρίνεται από το εξώφυλλό του και η εσωτερική σου φωνή θα σε οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση, ακόμα κι αν τα μάτια σου φαίνεται να σε εξαπατούν. 

ζώδια τοξότης

Όσο προβλέψιμο κι αν είναι κάτι στην ερωτική σου ζωή θα μπεις στον πειρασμό να διαλύσεις τη μονοτονία. Ίσως γνωρίζεις πως έχεις εξελιχθεί συναισθηματικά και πρέπει το ίδιο να εξελιχθούν και οι ερωτικές συνθήκες της σχέσης σου. Δεν χρειάζονται όμως δραματικές ενέργειες. Επικεντρώσου στην επιθυμία σου για αλλαγή, με έναν τρόπο που θα σε οδηγήσει σε μια ενδιαφέρουσα, διασκεδαστική, παθιασμένη περιοχή που σε καλεί τώρα. 

ζώδια αιγόκερως

Αυτή είναι η στιγμή για να δουλέψεις περισσότερο τον τρόπο που εκφράζεσαι. Η αυθεντική απελευθέρωση όσων έχεις στο μυαλό ή στην καρδιά σου, είναι το εισιτήριο για να ανθήσεις τώρα. Όταν μιλάς ή εκφράζεσαι αυθόρμητα, γνωρίζεις πως το κάνεις με τον πιο θεμελιωμένο, πρακτικό και απλό τρόπο. Κάνε το λοιπόν τώρα. Η ανακούφιση που θα νιώσεις… θα αξίζει τον κόπο. 

ζώδια υδροχόος

Φαίνεται πως είσαι ερωτικά συγχρονισμένη με το ταίρι σου. Αυτό καθιστά το παρόν ιδανικό, για να αξιοποιήσεις τη συνεργασία σας και να τη μετατρέψεις σε κάτι για το οποίο θα είστε και η δύο υπερήφανοι. Φυσικά, ένα κοινό όνειρο θέλει κοινή δέσμευση για να πραγματοποιηθεί. Όμως το τολμηρό βήμα που θα κάνετε, θα σηματοδοτήσει την έναρξη ενός συναρπαστικού νέου κεφαλαίου και για τους δυο σας. 

ζώδια ιχθύες

Υπάρχει περίπτωση να παίρνεις κατάκαρδα όσα λέει ο εραστής σου? Μπορεί να σου είναι δύσκολο να προσδιορίσεις αν αυτό που λέει είναι σκόπιμα εκνευριστικό ή κάτι που πρέπει να αφήσεις να περάσει. Ό, τι κι αν αποφασίσεις, αξίζει να ενημερώσεις αυτόν που αγαπάς ότι θα τον εκτιμούσες αν επέλεγε πιο προσεκτικά τα λόγια του στο μέλλον. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365