Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Αποσωληνώθηκε ο Βασίλης Λεβέντης, ευχάριστα τα νέα για τον πρώην βουλευτή

Οι γιατροί θα επιχειρήσουν να τον αφήσουν να αναπνεύσει χωρις μηχανική υποστήριξη

Τα πρώτα καλά νέα για την κατάσταση της υγείας του Βασίλη Λεβέντη - Οι γιατροί θα επιχειρήσουν να τον αφήσουν να αναπνεύσει χωρις μηχανική υποστήριξη.


Αποσωληνώθηκε πριν λίγη ώρα, ο άλλοτε βουλευτής, πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσηλεύεται με κορονοϊό. 


Σύμφωνα με την ανακοίνωση των γιατρών του, ο Βασίλης Λεβέντης παραμένει στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, παρουσιάζει ελαφρά βελτίωση και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή. 


«Ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί το εμβόλιο»

Σύμφωνα με τα όσα είπε η σύζυγός του, ο Βασίλης Λεβέντης πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη, ενώ αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα υγείας. «Έχει πολλές ευαισθησίες», υπογράμμισε.


«Δεν το είχε κάνει το εμβόλιο. Το παρέτεινε το εμβόλιο γιατί είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που έλεγαν οι νεφρολόγοι ότι πρέπει να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγειάκια στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις. Και ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο. Για θέματα υγείας. Εμείς στην οικογένεια είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου που είναι 13 ετών.


Σύμφωνα με την σύζυγό του, όλη η οικογένεια τον παρότρυνε να εμβολιαστεί. «Μου έλεγε: Ας περιμένω λίγο ακόμα…».


«Είναι σκληρές στιγμές, να μην τις ζει κανένας. Προσεύχομαι…», σημείωσε, τέλος, η γυναίκα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365