Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Επίθεση με βιτριόλι: Παρούσα και η Έφη – Καταθέτει η Ιωάννα Παλιοσπύρου (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Δάκρυσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου
Παρά τα όσα είχαν ακουστεί, η δράστις της επίθεσης με βιτριόλι εμφανίστηκε σήμερα (30.09.2021) στο δικαστήριο και μάλιστα λίγο μετά την Ιωάννα Παλιοσπύρου!


Ήταν μερικά λεπτά πριν από τις 09:00 το πρωί όταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου έφτασε στα δικαστήρια, συνοδευόμενη από τους δικηγόρους και τον αδερφό της, προκειμένου να καταθέσει στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που είχε δεχτεί στις 20 Μαΐου του 2020 στην Καλλιθέα. 


Εκείνο που δεν φανταζόταν ποτέ ήταν πως η γυναίκα που της είχε στήσει καρτέρι μέσα στο κτίριο όπου στεγαζόταν η εταιρία στην οποία δούλευε, θα είχε το θάρρος να εμφανιστεί στο δικαστήριο. Όλες οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η 37χρονη Έφη θα επέλεγε και αυτή τη φορά την απουσία.


Κι όμως, λίγα λεπτά αφού έφτασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, στην πίσω πλευρά των δικαστηρίων εμφανίστηκε μια κλούβα. Και από εκεί κατέβηκε η δράστις της επίθεσης με βιτριόλι, η γυναίκα που ακόμη, 16 μήνες μετά, δεν έχει αποκαλύψει γιατί έκανε ό,τι έκανε. Με χειροπέδες στα χέρια, η κατηγορούμενη μπήκε στο δικαστήριο από πίσω πόρτα. 


Δάκρυσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Μόλις έφτασε η κατηγορούμενη στο δικαστήριο, ενημερώθηκε και η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η 35χρονη γυναίκα έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θα βρίσκεται καθημερινά στη δίκη γιατί θέλει να βρεθεί απέναντι στη γυναίκα που της άλλαξε για πάντα τη ζωή. 


Όταν έμαθε ότι σήμερα, ημέρα της κατάθεσής της, η δράστις έφτασε στο δικαστήριο, δάκρυσε. 


Ο συνήγορός της, Νίκος Αλεξανδρής αλλά και η μητέρα της την πλησίασαν και της είπαν: «Μη νιώσεις άσχημα αν συγκινηθείς, δεν πειράζει, είναι ανθρώπινο». 


Για αρκετή ώρα, αφού έφτασε στο δικαστήριο, η κατηγορούμενη δεν είχε εμφανιστεί στην αίθουσα. Μπήκε στις 09:30, με την Ιωάννα Παλιοσπύρου να “καρφώνει” το βλέμμα της πάνω της. 


Η κατηγορούμενη κάθισε στην πρώτη σειρά των καθισμάτων του ακροατηρίου.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365