Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Λέσβος: Απίστευτη αποκάλυψη μετά τον εντοπισμό δεκάδων σκελετών πεταμένων σε χωματερή

Αποκαλύπτεται μια υπόθεση ακραίας ασέβειας

Χθες ανακαλύφθηκαν τρεις μεγάλοι σάκοι, οι οποίοι περιείχαν τα οστά δεκάδων ανθρώπων στο χώρο προσωρινής εναπόθεσης απορριμμάτων στην Λέσβο. Ωστόσο, η αποκάλυψη που έρχεται τώρα προκαλεί ακόμα μεγαλύτερο σοκ από την πρώτη.


Όπως γίνεται γνωστό, το κλιμάκιο της Αστυνομίας που κλήθηκε στο σημείο κατέληξε πως τα οστά δεν προέρχονται από εγκληματική ενέργεια αλλά από την πιθανή αμέλεια και αναλγησία κάποιου συνεργείου που ανέλαβε είτε το άδειασμα οστεοφυλακίων και τάφων ενός νεκροταφείου της περιοχής είτε από ανασκαφή και ενδεχομένως θεώρησαν σωστό να πετάξουν τα οστά στην χωματερή. Για το θέμα γίνεται ήδη προανάκριση.


Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει: «Σχετικά με υπόθεση ανεύρεσης οστών σε περιοχή εναπόθεσης απορριμμάτων στη Λέσβο, ανακοινώνεται ότι από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή για περαιτέρω αξιολόγηση, ενώ από έως τώρα στοιχεία της έρευνας δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365