Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Ανεμβολίαστοι βουλευτές: Της Νέας Δημοκρατίας ο ένας εκ των πέντε

Οι υπόλοιποι 4 βουλευτές να ανήκουν σε μικρότερα κόμματα
Σε μυστήριο με… μπόλικη φημολογία έχει εξελιχθεί το ποιοι – ή ποιες – είναι οι 5 βουλευτές που δεν έχουν εμβολιαστεί ή δεν διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης.

Ο ένας πάντως είναι από τη ΝΔ καθώς αυτό το επιβεβαίωσε πριν λίγο ο Γενικός Γραμματέας της ΝΔ Γιάννης Μπούγας μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Χαρακτηριστικά ο κ. Μπούγας ανέφερε πως «επειδή με ρωτάνε συνεχώς, να σας πω ότι μετά από επικοινωνία που είχα με όλους τους βουλευτές της ΝΔ, οι 157 είναι υγειονομικά καλυμμένοι, δηλαδή είτε έχουν εμβολιαστεί είτε έχουν νοσήσει και δεν έχει περάσει ακόμα το εξάμηνο για να μπορούν να εμβολιαστούν. Η μια περίπτωση που δεν καλύπτεται έχει επικαλεσθεί σοβαρούς ιατρικούς λόγους γι αυτό και δεν έχει εμβολιαστεί, αλλά δεν μπορώ να σας πω εγώ το όνομα όπως καταλαβαίνετε».

  
Μετά από αυτή την κατηγορηματική δήλωση του κυρίου Μπούγα, δεν αποκλείεται οι υπόλοιποι 4 βουλευτές να ανήκουν σε μικρότερα κόμματα.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365