Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Παραιτείται ο Ζαγοράκης από την προεδρία της ΕΠΟ

Ξαφνική εξέλιξη στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία

Την απόφαση να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΠΟ έχει πάρει ο Θοδωρής Ζαγοράκης ο οποίος ήδη βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου για να ενημερώσει την απόφαση του.


Ξαφνική εξέλιξη στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης πήρε την απόφαση να παραιτηθεί από τον προεδρικό θώκο αυτής. Όπως, μετέδωσε ο Άρης Ασβεστάς στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 η πληροφορία αυτή επιβεβαιώνεται και επίσημα, με τον αρχηγό της ομάδας του 2004 να είναι στο Μέγαρο Μαξίμου για να ενημερώσει.

Πρόκειται για μια εξέλιξη η οποία ξαφνιάζει καθώς, ο Θοδωρής Ζαγοράκης φερόταν να ασχολείται σοβαρά με τη Εθνική ομάδα αναζητώντας ήδη τον νέο προπονητή έχοντας αποφασίσει την λύση της συνεργασίας με τον Τζον Φαν'τ Σχιπ.


Οι λόγοι της απόφασης αυτής του Θοδωρή Ζαγοράκη δεν έχουν γίνει γνωστοί. Υπάρχει ωστόσο η πληροφορία ότι τις επόμενες ώρες, στην ανακοίνωση της αποχώρησής του από την ηγεσία της ΕΠΟ θα αναφέρεται και σε αυτούς τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση.


Πλέον, μετά και την επισημοποιήση της παραίτησης του θα οριστεί ΔΣ της ΕΠΟ, το οποίο θα αποφασίσει την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης για να διεξαχθούν οι εκλογές. Αυτές, οι αρχαιρεσίες, βάσει του καταστατικού, θα διεξαχθούν για την ανάδειξη μόνο του νέου προέδρου, με την γνωστή διαδικασία. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ παραμένει ίδια, ανεξάρτητα της εξέλιξης αυτής.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες ο Θοδωρής Ζαγοράκης με δήλωσή του είχε τοποθετηθεί για την απόφαση να τιμωρηθεί με αφαίρεση έξι βαθμών από το πρωτάθλημα ο Άρης. Μάλιστα σε αυτή κατέληγε με νόημα πως «Προς πάσα κατεύθυνση: Δεν πρόκειται να παίξω τον ρόλο της Ιφιγένειας…».

1 σχόλιο:

  1. Επόμενο ήταν καί πολύ έκατσε,με αυτούς πού είχε κοντά τί περίμενε να κάνει αφού από την αρχή δεν τόν ήθελαν κάποιοι, αυτοί εκεί στην ΕΠΟ θέλουν κάποιον στα δικά τους γούστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365