Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Μίκης Θεοδωράκης: Το ύστατο χαίρε στον σπουδαίο συνθέτη, «αθάνατος» φώναζε ο κόσμος (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες

Σε κλίμα συγκίνησης πλήθος κόσμου αποχαιρετούσε τον Μίκη Θεοδωράκη φωνάζοντας «αθάνατος». Νωρίτερα το φέρετρο με τη σορό του μεγάλου συνθέτη μεταφέρθηκε από το παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου στον καθεδρικό ναό της Μητρόπολης Αθηνών με το πλήθος να ξεσπά σε χειροκροτήματα.


Αυτή την ώρα η Ελλάδα αποχαιρετά τον Μίκη Θεοδωράκη στην Μητρόπολη Αθηνών, ενώ αύριο Πέμπτη στις 13:00 θα ταφεί στον Γαλατά Χανίων όπως ήταν η τελευταία του επιθυμία.


Στην Μητρόπολη βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί. Όπως προβλέπει το πρωτόκολλο τελευταία έφτασε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.


Επικήδειο θα εκφωνήσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου ενώ για τον Έλληνα συνθέτη θα μιλήσει στην τελετή αποχαιρετισμού και ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.


Δείτε φωτογραφίες του Intime:






1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365