Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 21/9 Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, επιδείξτε τα φυσικά σας χαρίσματα τώρα που έχετε τη Σελήνη στα δυναμικά σας εδάφη! Μιας και θα είστε στο κέντρο της προσοχής όπου βρεθείτε, αξιοποιήστε αυτές τις μαγνητικές ακτίνες. Εστιάστε στην ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων και μην περιμένετε κανέναν να σας φτάσει.
Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε κάποιο άτομο με επιρροή ή ρομαντικό ενδιαφέρον, κάντε την κίνησή σας. Παράλληλα, φροντίστε να αποφύγετε κάθε είδους περισπασμό και μην ακούτε τις απόψεις τρίτων!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, μειώστε την ταχύτητά σας! Δεν χρειάζεται να είναι η κάθε μέρα μια κούρσα παραγωγικότητας…
Αφεθείτε στις χαλαρωτικές δονήσεις της Σελήνης στον Κριό και τον 12ο Οίκο σας της ξεκούρασης. Να πάτε στη δουλειά σας λίγο πιο αργά αν είναι εφικτό, αφού προσφέρετε πρώτα στον εαυτό σας ένα απολαυστικό πρόγευμα.
Αν δεν μπορείτε να καθυστερήσετε, κανονίστε για αργότερα κάποιες δραστηριότητες που σας αποσυμπιέζουν. Ο διαλογισμό ή ένα μασάζ μπορούν να κάνουν θαύματα στη διάθεσή σας!

ζώδια σήμερα 21/09 Δίδυμοι

Ενδώστε στην καινοτόμα προδιάθεσή σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Τώρα μπορείτε να διαχειριστείτε με νέα προοπτική τα επαγγελματικά σας εγχειρήματα, με τη Σελήνη στον Κριό και τον πειραματικό 11ο Οίκο σας. Ακολουθήστε την ορμή σας να γνωστοποιήσετε τα επιτεύγματα ή τα ζητούμενά σας, συγκαλέστε την ομάδα σας για δημιουργικές ανταλλαγές ιδεών. Καμία άποψη δεν απορρίπτεται, γι’ αυτό να τις ακούσετε όλες και να τις επεξεργαστείτε στη συνέχεια. Ο στόχος είναι να κάνετε το επόμενο βήμα στην επαγγελματική σας πορεία!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, παραμείνετε ψύχραιμοι και στοχεύστε στους διπλωματικούς διαλόγους! Με τη Σελήνη στον ορμητικό Κριοί, μην ασχοληθείτε με τα προβλήματα αλλά με την εύρεση λύσεων. Αν κάνετε κάποιες αλλαγές ή επαναρρυθμίσεις, τα φιλόδοξα σχέδιά σας θα γίνουν πιο προσιτά. Να ακούσετε τις απόψεις των υπολοίπων της ομάδας, δεν αποκλείεται να καταλήξετε έτσι σε πιο ευέλικτες πορείες. Δώστε έμφαση στην εμπειρία της πραγματικής ομαδικότητας! 

ζώδια σήμερα 21/09 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, μια συναρπαστική ιδέα σας πρέπει να τύχει της έγκρισης κάποιου; Μην μένετε άπραγοι, κινηθείτε! Αντί να μετράτε τα λεπτά μέχρι να λάβετε μια απάντηση, η Σελήνη στον 9ο Οίκο σας της δράσης ευνοεί την περιπέτεια. Ξεπεράστε τα όρια που θέτετε οι ίδιοι στον εαυτό σας, διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Κάντε την έρευνα που θα εξελίξει τα σχέδιά σας όταν έχετε τελικές απαντήσεις, κερδίζοντας χρόνο και κόπο για τη συνέχεια! 

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, μην πολεμάτε τα συναισθήματά σας! Μπορεί να αναδυθούν κάποια πιο επώδυνα, με τη Σελήνη στον Κριό και τον 8ο Οίκο σας της οικειότητας και της έντασης. Δεν αρκεί να συζητάτε με φίλους ή να καταγράφετε όσα νιώθετε, μιλήστε με κάποιον ειδικό για όσα σας απασχολούν. Ένα μεγαλύτερο άτομο ή ένας σύμβουλος θα βοηθήσει, αρκεί να μην περιμένετε ότι όλα θα εξαφανιστούν εν μία νυκτί… Αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα, μιας δια βίου διαδρομής προς την επούλωση και την αλλαγή σας!

ζώδια σήμερα 21/09 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, έχασε την ισορροπία της μια σημαντική σχέση σας; Έχετε το περιθώριο για διορθωτικές κινήσεις, με τη Σελήνη στον Κριό και τον 7ο Οίκο σας των συνεργασιών! Εντοπίστε την αιτία της διαφωνίας με το άλλο άτομο πριν περάσετε στην επίλυσή της. Ακόμα κι αν όλα φαντάζουν ήρεμα στην επιφάνεια, μπορεί από κάτω να φουντώνει κάποια πικρία. Ακόμα και στο εργασιακό περιβάλλον, η προθυμία να προσφέρετε στους συνεργάτες σας θα υπογραμμίσει την αφοσίωσή σας στην ομαδικότητα! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Εστιάστε, αγαπητοί Σκορπιοί! Σίγουρα έχετε πολλές υποχρεώσεις με πιεστικά χρονοδιαγράμματα. Αλλά αντί να πανικοβάλλεστε, προτιμήστε να οργανώσετε όσα έχετε να κάνετε. Με τη Σελήνη στον μεθοδικό 6ο Οίκο σας, στήστε από νωρίς την στρατηγική που θα κινηθείτε. Αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας, θα ολοκληρώσετε τα πάντα πολύ γρήγορα!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, η ατμόσφαιρα σας παράσχει την ευκαιρία για μια ανάπαυλα – κι ας μην είναι σαββατοκύριακο! Ενδώστε στις απολαύσεις της ζωής, με τη Σελήνη στον ατρόμητο Κριό και τον 5ο Οίκο σας της αγάπης. Όσοι είστε δεσμευμένοι, περάστε περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας στο κρεβάτι… Και αν είστε ελεύθεροι, διαθέστε χρόνο για μια περιήγηση σε ιστοσελίδες γνωριμιών. Με τον παραγωγικό Κρόνο να σας γεμίζει αποδοτική ενέργεια, μην σας εκπλήξει μια επίσκεψη της δημιουργικής μούσας. Αξιοποιήστε αυτή την έμπνευση προς κάθε εγχείρημά σας!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, διαφυλάξτε την προσωπική σας ζωή και την αίσθηση οικειότητας! Αντί να σπαταλήσετε ενέργεια για ανούσιες ενασχολήσεις, προτιμήστε να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα πιο αγαπημένα σας άτομα. Με τη Σελήνη στον 4ο Οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας, καλέστε τους φίλους για ένα όμορφο βράδυ ή επισκεφτείτε αγαπημένους συγγενείς. Τολμήστε να τους μιλήσετε για όσα τεκταίνονται στη ζωή σας, πραγματικά ενδιαφέρονται να σας ακούσουν! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Η συνεργασία είναι το κλειδί της ημέρας, αγαπητοί Υδροχόοι! Η διαισθητική Σελήνη στον Κριό, φορτίζει τον 3ο Οίκο σας των συνεργιών και των ομοϊδεατών. Αν συμπράξετε με έναν ισχυρό «παίκτη» του τομέα σας, όλα μπορούν να γίνουν ευκολότερα και για τις δύο πλευρές. Φυσικά πρέπει να αντισταθείτε στην ανάγκη σας να έχετε τον έλεγχο στα πάντα… Αλλά αυτή η συμμαχία θα σας δώσει νέες προοπτικές για όσα σας προβληματίζουν, μέσα από τη δημιουργική χημεία! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, δώστε περισσότερη αξία στα χρήματά σας! Η Σελήνη διασχίσει τον 2ο Οίκο σας των οικονομικών, απαιτώντας να στραφείτε σε εταιρίες που αντικατοπτρίζουν τις αξίες σας. Πέρα από τις όποιες αγορές σας, τι μπορεί να έχει ουσιαστικό αντίκτυπο στην κοινότητά σας; Ίσως μια φιλανθρωπική συνεισφορά ή η προσφορά σε άτομα που έχουν ανάγκες. Επίσης, μην υποτιμάτε την εθελοντική συμμετοχή σας σε ανάλογες δράσεις! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365