Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Νεκρή νεαρή οδηγός στη Θεσσαλονίκη μετά από σύγκρουση με λεωφορείο (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης έξω από τη Θεσσαλονίκη, στο δρόμο που συνδέει τη Χαλάστρα με τα Κύμινα.


Σύμφωνα με το Thestival, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρή συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με λεωφορείο του ΟΑΣΘ.


Στο σημείο έσπευσαν μια μηχανή ταχείας ανταπόκρισης, ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μια Κινητή Ιατρική Μονάδα. Δυστυχώς ήταν αργά για την κοπέλα, η οποία είχε αφήσει ήδη την τελευταία πνοή της.


Η σορός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.


Δείτε τις φωτό του Thestival.gr:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365