Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Συντριβή Τσέσνα στη Σάμο: Μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη Νετανιάχου ο ένας νεκρός

Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από το Ισραήλ
Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση με τη συντριβή ενός Τσέσνα στη Σάμο, το βράδυ της Δευτέρας (13.09.2021). Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από το Ισραήλ και τοπικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν το όνομα του νεκρού πιλότου.

Ο Χαΐμ Γκαρόν και η σύζυγός του Έστι είναι οι δυο νεκροί του αεροπορικού δυστυχήματος. Επέβαιναν στο Τσέσνα που υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες συνετρίβη στη Σάμο.

Ισραηλινά ΜΜΕ αποκαλύπτουν πως ο πιλότος του μοιραίου Τσέσνα ήταν πρώην αναπληρωτής γενικός διευθυντή στο υπουργείο Επικοινωνιών του Ισραήλ και ένας από τους βασικούς μάρτυρες στη δίκη για διαφθορά του πρώην πρωθυπουργού,  Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Το ζευγάρι ζούσε στο Τελ Αβίβ και ήταν περίπου 70 ετών και είχαν τρεις γιους και εγγόνια. 

«Ο Χάιμ έκανε ένα παλό του όνειρο πραγματικότητα και πήρε το δίπλωμα πιλότου. Πάντα πετούσε και είχε πολλές ώρες πτήσης. Ήταν τόσο χαρούμενος και είναι τόσο λυπηρό που πέθανε με αυτόν τον τρόπο», δήλωσε συγγενής του άτυχου Ισραηλινού σύμφωνα με το israelnationalnews.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365