Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Ραγδαίες εξελίξεις στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης είχε συνεργό, επίκειται σύλληψη

Οι αστυνομικοί βρίσκονται ένα βήμα πριν την προσαγωγή ανθρώπου από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του πιλότου
Νέα είδηση γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Η υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά όχι μόνο δεν έχει κλείσει, αλλά πλέον φανερώνονται κι άλλες πτυχές του εγκλήματος. Οπως αναφέρει δημοσίευμα εφημερίδας, οι αστυνομικοί βρίσκονται ένα βήμα πριν την προσαγωγή ανθρώπου από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του πιλότου.


Σύμφωνα με την εφημερίδα OnTime, υπάρχουν πληροφορίες ότι τις επόμενες ημέρες θα εκδοθεί εναντίον του ένταλμα σύλληψης, καθώς φαίνεται να προκύπτουν νέα στοιχεία αναφορικά με την εμπλοκή του στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν.

Το εν λόγω άτομο, που έχει στενές σχέσεις και με την οικογένεια της 20χρονης, δεν φαίνεται να εμπλέκεται στην εν ψυχρώ δολοφονία αλλά στα όσα ακολούθησαν του άγριου φονικού, δηλαδή όταν ο 33χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος προσπαθούσε να κρύψει τα ίχνη του και να πείσει ότι η Καρολάιν ήταν το θύμα μιας αποτρόπαιης φονικής ληστείας.

Σύμφωνα με τους έμπειρους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, θεωρείται βέβαιο ότι ο 32χρονος πιλότος είχε συνεργό, όχι κατά την τέλεση του φρικτού εγκλήματος αλλά στην προσπάθειά του να εξαφανίσει τα ενοχοποιητικά στοιχεία.

Μάλιστα, έχει γίνει γνωστό από τον περασμένο μήνα ότι οι Αρχές ερευνούν τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τις απειλές στην σύμβουλο ψυχικής υγείας, η οποία είχε δεχτεί τρία απειλητικά μηνύματα από άγνωστο αριθμό, μέσω των οποίων άνδρας, την απειλούσε. «...θα σε σκοτώσω εάν δεν κάνεις αυτό που πρέπει».


Η χρονική στιγμή που δέχεται αυτά τα απειλητικά τηλεφωνήματα η κυρία Μυλωνοπούλου, είναι όταν είχε γίνει γνωστό πως η ίδια είχε κληθεί από την Ασφάλεια και είχε δώσει πλήρη κατάθεση, για τις συνεδρίες που έκανε με την Καρολάιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365