Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Χριστίνα Ορφανίδου απο την Σκύδρα: Με εκβίαζε με το ροζ βίντεο ο πρώην σύντροφος μου

Η εκρηκτική μελαχρινή μίλησε από καρδιάς

Στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε την Δευτέρα η Χριστίνα Ορφανίδου από την Σκύδρα που γνωρίσαμε τηλεοπτικά την περσινή χρονιά μέσα από τη συμμετοχή στο Big Brother. Η εκρηκτική μελαχρινή μίλησε από καρδιάς για τον εκβιασμό που υπέστη από πρώην σύντροφο της για βίντεο με προσωπικές τους στιγμές από την ερωτική τους ζωή.


Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Χριστίνα Ορφανίδου δήλωσε πως «ήταν μια σχέση που είχε κρατήσει τρία χρόνια, συζούσαμε και πηγαίναμε σοβαρά. Κάποια στιγμή όμως ένιωσα ότι δεν εξελίσσεται σωστά η σχέση μας. Δηλαδή ανακάλυψα ότι ο σύντροφος μου ασχολείται με πράγματα τα οποία εγκρίνω ούτε τα θέλω στο μέλλον μου και αποφάσισα να διακόψω τη σχέση μας αν και ήμουν ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Όταν του ζήτησα να διακόψουμε, δεν το πήρε πολύ καλά και ύστερα από αρκετούς μήνες που συνέχισα τη ζωή μου με ένα άλλο άτομο ήθελε να με εκδικηθεί. Στην αρχή η πρώτη του κίνηση ήταν να προσεγγίσει τον τότε σύντροφο μου και να στείλει το βίντεο από το δικό του κινητό στο κινητό του καινούργιου μου συντρόφου για να μας χωρίσει.


«Με εκβίαζε ήδη μέσα στη σχέση. Δηλαδή δυσκολεύτηκα να χωρίσω. Είχα προσπαθήσει κάποια στιγμή να μπω και στο κινητό του για να σβήσω ότι προκλητικό είχαμε. Να φανταστείτε πως ήθελα να τον παντρευτώ αυτόν τον άνθρωπο. Που να ‘ξερα ότι θα εξελιχθεί έτσι η κατάσταση» συμπλήρωσε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

4 σχόλια:

  1. Κ τι μας νοιάζει ρε κοπελιά;Μας βγήκες να δώσεις εξηγήσεις ποια είσαι ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαράδεκτος που παίζεις τέτοια θέματα. Δεν ενδιαφέρει κανέναν μόνο εσένα νοιάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το site μας από την έναρξη της λειτουργίας του καλύπτει μεγάλη γκάμα θεμάτων. Όπως είναι φυσικό δεν τους ενδιαφέρουν όλους όλα. Εμείς απλά προσπαθούμε να τους καλύψουμε όλους, μέσα από ποικιλία θεμάτων. Εκτός από τους κομπλεξικους όπως εσείς, που κάνουν τέτοιου είδους σχόλια . Η θεματολογία μας αυτή είναι και δεν αλλάζει.. Έχετε δύο επιλογές. Είτε να μην μπαίνετε στο site μας, είτε όταν το κάνετε να μην ανοίγετε τα θέματα που δεν σας αρέσουν ή δεν σας ενδιαφέρουν

      Διαγραφή
  3. Αυτά μπορεί να συμβούν (και, όπως έχει πολλάκις αποδειχθεί, συμβαίνουν) όταν διατηρεί κάποιος «αναμνήσεις» από τόσο ιδιωτικές στιγμές.

    Είναι ένα φαινόμενο στενά συνδεδεμένο με τη χρήση της τεχνολογίας και υπάρχει από τότε που ο άνθρωπος βρήκε τρόπους να εκφράζεται αποτυπώνοντας και καταγράφοντας διάφορες εικόνες. Στην παλαιολιθική εποχή ήταν μια υποτυπώδης αναπαράσταση σε βράχο, σήμερα γίνεται μαζικά με κινούμενες εικόνες υψηλής ακρίβειας και λεπτομέρειας.

    Οι συνέπειες τέτοιων πράξεων μπορεί να είναι από ήσσονος σημασίας έως τραγικές. Ας έχουν λοιπόν το νου τους όσοι επιδίδονται σε ψηφιακή καταγραφή της αυστηρά ιδιωτικής ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365