Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 10/9 Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, η δύναμη της σαγήνης σας υπερφορτίζεται! Η αισθησιακή Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό και τον ερωτικό 8ο Οίκο σας, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 6 Οκτωβρίου. Θα το νιώσετε ότι είστε ακαταμάχητοι, γι’ αυτό πρέπει να ξέρετε πώς θα αξιοποιήσετε αυτές τις λάγνες δονήσεις.
Το μυστήριο μπορεί να σας ωφελήσει πολύ, άρα αποφύγετε τα λόγια και τονώστε το… Όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι, διαθέστε επιπλέον χρόνο για να βιώσετε σαγηνευτικές στιγμές με το ταίρι σας. Φροντίστε τώρα περισσότερο τον εαυτό σας, για να νιώθετε και εξωτερικά καλύτερα!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Βάλτε περισσότερο πάθος στις σχέσεις σας, αγαπητοί Ταύροι! Τα δυναμικά δίδυμα προάγονται, καθώς η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη θα διασχίζει τον Σκορπιό και τον 7ο Οίκο σας μέχρι τις 6 Οκτωβρίου. Έχετε τρεις εβδομάδες για να αναδείξετε τη ρομαντική πτυχή σας.
Αν είστε αδέσμευτοι, η προσοχή σας θα στραφεί σε πιο σοβαρές αναζητήσεις για το κατάλληλο ταίρι… Και δεν αποκλείεται να σας το συστήσει ένας φίλος ή συνεργάτης. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να ανανεώσετε τον ερωτισμό στη σχέση σας.
Τώρα ευνοούνται και οι επαγγελματικές επαφές, γι’ αυτό οι όποιες προσεγγίσεις σας θα αποδώσουν σύντομα τα μέγιστα!

ζώδια σήμερα 10/09 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, κάντε μια ανάπαυλα από τους φρενήρεις ρυθμούς σας πριν καταρρεύσετε! Πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στην ευημερία σας, καθώς η ζωοδότης Αφροδίτη θα διαμένει στον 6ο Οίκο σας της υγείας μέχρι τις 6 Οκτωβρίου. Αναζητήστε τρόπους για να τονώσετε το σώμα και το πνεύμα σας, με ένα καινούργιο πρόγραμμα άσκησης και διατροφής. Ο διαλογισμός θα κάνει θαύματα στη διάθεσή σας – και τώρα δεν γίνεται αποδεκτή καμία δικαιολογία για αναβολές… Αλλάξτε την καθημερινότητά σας, ώστε να υπάρχει αρκετός χρόνος για την προσωπική σας φροντίδα!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Περάστε μπροστά στους προβολείς, αγαπητοί Καρκίνοι! Θα απολαμβάνετε την προσοχή που θα λαμβάνετε, όσο η αισθησιακή Αφροδίτη θα χορεύει στον Σκορπιό και τον παθιασμένο 5ο Οίκο σας μέχρι τις 6 Οκτωβρίου. Τώρα είναι η στιγμή να κάνετε τολμηρές επιλογές ή αλλαγές στην εμφάνισή σας, να πειραματιστείτε με χρώματα και σχέδια. Αν είστε ελεύθεροι, τα βέλη του Έρωτα μπορεί να σας πετύχουν ανέλπιστα σε αυτή την ερωτική φάση… Και να αναμένετε επίσκεψη από τη μούσα της έμπνευσης, που θα σας γεμίσει δημιουργικές ιδέες!

ζώδια σήμερα 10/09 Λέων

Η καρδιά σας θα χτυπά μέσα στο σπιτικό σας τις επόμενες τρεις εβδομάδες, αγαπητοί Λέοντες! Η δημιουργική Αφροδίτη θα διαμένει στον Σκορπιό και τον 4ο Οίκο σας μέχρι τις 6 Οκτωβρίου. Διαθέστε τον απαραίτητο χρόνο για να τακτοποιήσετε, να καθαρίσετε και να ανανεώσετε τη φωλιά σας. Θα απολαύσετε αυτή την αλλαγή στην ατμόσφαιρα, που θα σας χρίσει άρτιους οικοδεσπότες για τους δικούς σας ανθρώπους. Η συντροφιά τους θα σας γεμίσει χαρά, ειδικά επειδή θα ενθουσιάσουν οι εσωτερικές σας αλλαγές!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Ετοιμαστείτε να ξεμουδιάσετε τα κοινωνικά φτερά σας, αγαπητοί Παρθένοι! Θα είστε η ψυχή σε κάθε δραστηριότητα μέχρι τις 6 Οκτωβρίου, που η χαρωπή Αφροδίτη θα διασχίζει τον ευχάριστο 3ο Οίκο σας. Αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμά σας, ώστε να έχετε ελεύθερο χρόνο. Αλλά όσο δελεαστικές κι αν είναι οι πολλές προτάσεις που θα έχετε, πρέπει να είστε επιλεκτικοί για να μην εξουθενωθείτε. Αντισταθείτε στο να φορτώνετε τη μέρα σας, προτιμήστε τις προσκλήσεις που σας ενδιαφέρουν και απαντήστε με ένα «ίσως» για τις υπόλοιπες!

ζώδια σήμερα 10/09 Ζυγός

Λατρεύετε την πολυτέλεια, αγαπητοί Ζυγοί! Τώρα έχετε και την άδεια του σύμπαντος να την απολαύσετε… Η ηδονιστική Αφροδίτη που σας κυβερνά, θα διαμένει στον Σκορπιό και τον αισθησιακό 2ο Οίκο σας μέχρι τις 6 Οκτωβρίου. Μπορείτε να κάνετε δαπάνες για την γκαρνταρόμπα, την ψυχαγωγία και τις εξόδους σας. Εκτός από το ρομάντζο και την ομορφιά, η Αφροδίτη αποτελεί και μαγνήτη για το χρήμα… Και καθώς θα διασχίζει τη ζώνη σας της ευημερίας, θα έλκετε την αφθονία από κάθε κατεύθυνση. Μόνο φροντίστε να μην ξοδέψετε τα πάντα μεμιάς!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Η γοητεία σας εκτοξεύεται, αγαπητοί Σκορπιοί! Φροντίζει γι’ αυτό η σαγηνευτική Αφροδίτη, που θα φορτίζει το ζώδιό σας μέχρι τις 6 Οκτωβρίου. Αξιοποιήστε αυτή την εύνοια, σε κάθε επαφή που θα προωθείτε τις εξαιρετικές ιδέες σας. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας τώρα, για να προσελκύσετε ένα καινούργιο ταίρι ή να ανανεώσετε την υπάρχουσα σχέση σας. Απολαύστε με κάθε τρόπο την προσοχή που θα λαμβάνετε, καθώς αυτή η διαμονή πραγματοποιείται μόνο μία φορά κάθε χρόνο!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Κάντε χώρο στο πρόγραμμά σας για να φροντίσετε τον εαυτό σας, αγαπητοί Τοξότες! Το απαιτεί η τρυφερή Αφροδίτη, που θα διαμένει στον Σκορπιό και τον 12ο Οίκο σας της αποκατάστασης μέχρι τις 6 Οκτωβρίου. Τώρα πρέπει να μειώσετε την ταχύτητά σας, τόσο για τη δουλειά όσο και για τις κοινωνικές υποχρεώσεις… Είναι καιρός να ασχοληθείτε με όσα ηρεμούν και ευχαριστούν την ψυχή σας. Κάντε πιο υγιείς επιλογές για τη διατροφή σας, βυθιστείτε σε χαλαρωτικά αφρόλουτρα, δοκιμάστε τον διαλογισμό. Η γραφή θα σας φέρει σε επαφή με συναισθήματα που δεν έχετε διαχειριστεί. Είναι βέβαιο ότι μέχρι να λήξει αυτή η μετάβαση, οι μπαταρίες σας θα έχουν επαναφορτιστεί! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Ενταχθείτε περισσότερο στο σύνολο, αγαπητοί Αιγόκεροι… Η τρυφερή Αφροδίτη θα φωταγωγήσει τον ανθρωπιστικό 11ο Οίκο σας! Μπορείτε τώρα να υποστηρίξετε κάθε σημαντικό σκοπό, όπως και να συμπράξετε με φίλους και γνωστούς. Η θεά της αγάπης μπορεί να εντάξει και τον ρομαντισμό στο σκηνικό, ειδικά αν κάνετε χαλαρά τις προσεγγίσεις σας. Η τεχνολογία λαμβάνει επίσης ώθηση μέχρι τις 6 Οκτωβρίου, γι’ αυτό ανανεώστε τις εφαρμογές σας για να ωφεληθείτε από τα μέσα μαζικής δικτύωσης!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, μήπως δεν σας ικανοποιεί η εργασία σας; Αρχίστε να ερευνάτε νέες δυνατότητες καριέρας, με την παθιασμένη Αφροδίτη να φωταγωγεί τον επαγγελματικό 10ο Οίκο σας μέχρι τις 6 Οκτωβρίου. Τώρα μπορείτε να κάνετε μια εργασιακή ανανέωση, αρκεί να εστιάσετε σε έναν στόχο και να αφήσετε τη γοητευτική θεά να μαγνητίσει τις προοπτικές σας. Ενημερώστε το βιογραφικό σας, μιλήστε με φίλους που μπορεί να κατέχουν θέσεις με επιρροή. Αν η παρούσα απασχόλησή σας είναι αυτό που θέλετε, ασχοληθείτε με τη βελτίωση του επαγγελματικού σας κύκλου… Και φροντίστε αναλόγως την εμφάνισή σας σε αυτές τις επαφές!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγκαλιάστε τον περιπετειώδη εαυτό σας, αγαπητοί Ιχθύες! Η ορμητική Αφροδίτη κεντρίζει τον 9ο Οίκο σας των ταξιδιών και της επέκτασης, ευνοώντας κάθε περιπλάνηση. Δεν αποκλείεται μέχρι τις 6 Οκτωβρίου να σας προκύπτουν απρόσμενες ευκαιρίες για να βρεθείτε οπουδήποτε και να διευρύνετε τον κύκλο σας. Αν δεν μπορείτε να λείψετε για πολύ καιρό, μικρές αποδράσεις μπορούν να ανανεώσουν τη διάθεση και τη ρομαντική πτυχή σας. Ποτέ δεν ξέρετε τι γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, μόλις βγείτε από τα όρια της πόλης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365