Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 30/9 Κριός 

Σταμάτησε για λίγο και εξέτασε την αντίδρασή σου σε κάτι που λέει ο εραστής σου. Μπορεί να πιστεύεις πως η φωτιά, πρέπει να αντιμετωπιστεί με φωτιά. Πρώτα όμως συγκέντρωσε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου.
Αντιμετωπίζοντας υπεύθυνα μια τεταμένη ρομαντική κατάσταση, σημαίνει πως πρέπει να κάνεις το σωστό δείχνοντας υπεράνω. Δεν χρειάζεται να ξεχάσεις όσα ειπώθηκαν! Ούτε όμως και να χειροτερέψεις την κατάσταση. 

ζώδια ταύρος

Η πίεση του εραστή σου θα σε υποχρεώσει να δείξεις τα αληθινά σου συναισθήματα. Αυτό μπορεί να σε διευκολύνει, αν δεν είσαι σίγουρη για το πώς αισθάνεσαι.
Αν η τρέχουσα ώρα δεν φαίνεται σωστή ή άνετη, δεν χρειάζεται να αρχίσεις τις αποκαλύψεις.
Αν κάποιος σε γνωρίζει και σε σέβεται, θα καταλάβει ότι το να σε πιέσει για οποιαδήποτε απάντηση.. δεν θα τον οδηγήσει πουθενά.

ζώδια σήμερα 30/09 δίδυμοι

Γνωρίζεις πως το χειρότερο που μπορείς να κάνεις αν έχεις το παραμικρό σύμπτωμα ασθένειας, είναι να αναζητήσεις στο διαδίκτυο ενδείξεις, έτσι δεν είναι? Μια ρινική καταρροή μπορεί σύντομα να σου φανεί σαν μια ανίατη τροπική ασθένεια. Λοιπόν, το ίδιο θα μπορούσε να ισχύει τώρα για την ερωτική σου ζωή αν αρχίσεις να αξιολογείς τις σχέσεις των άλλων και να τις συγκρίνεις με τη δική σου. Υπάρχει περίπτωση να πιστέψεις περισσότερες από μία άδικες αναλήθειες. Γι’ αυτό εστίασε στο δεσμό σου με υπερηφάνεια!

ζώδια καρκίνος

Αν ο εραστής σου δεν σε βάλει στην εικόνα ή σε αποκλείσει από κάτι που πρέπει να αποφασιστεί ή να γίνει από κοινού, τότε η αντίδρασή σου θα είναι αρκετά έντονη. Οι απόψεις σου έχουν σημασία και η συμβολή σου είναι απαραίτητη. Ίσως όμως χρειαστεί να ηρεμήσεις πριν συζητήσεις περαιτέρω αυτό το θέμα. Μια καινούργια εμπειρία θα αποκτηθεί, ακόμη κι αν είναι μια υπενθύμιση στον σύντροφό σου για το τι σημαίνει πραγματικά «σύμπραξη».

ζώδια λέων

Η πνευματική διέγερση, σου φαίνεται πιο ελκυστική τελευταία? Το μυαλό σου τώρα, θα απαιτήσει τόση προσοχή όση και η καρδιά σου. Όμως δεν χρειάζονται βαριές ή βαθιές συζητήσεις και ανταλλαγές. Μπορεί να πέρασε καιρός από τότε που είχες συνειδητοποιήσει, πόσο σέξι είναι τα κοινά κι ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης.

ζώδια παρθένος

Μια ματιά στο παρελθόν θα προκαλέσει συναισθηματικές διακυμάνσεις αλλά άφησέ το να συμβεί. Αυτό που βίωσε η καρδιά σου στο παρελθόν σε διαμόρφωσε στο άτομο που είσαι σήμερα. Δεν χρειάζεται όμως να κολλήσεις σ’ αυτό. Αντιθέτως προσπάθησε να κοιτάξεις μέσα από το τηλεσκόπιο με τον σωστό τρόπο. Η προσωπική σου ιστορία προσφέρει ενδείξεις για το πώς μπορεί να προχωρήσει η ερωτική σου ζωή σε μια νέα, συναρπαστική κατεύθυνση, εδώ και τώρα. 

ζώδια σήμερα 30/09 ζυγός

Οι υποχρεώσεις στον πραγματικό κόσμο θα παρουσιάσουν τρικλοποδιές και εμπόδια στην παθιασμένη πρόοδο τώρα. Ό, τι απαιτεί προσοχή αλλού, δεν χρειάζεται να βάλει σε δεύτερη θέση τα ονειρεμένα σχέδια που έκανες με τον εραστή σου. Μπορεί να χρειαστεί ένας έλεγχος, αλλά αυτό θα σου δώσει χρόνο να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα και να μπορέσεις να βυθιστείς με τον αγαπημένο σου, στο πάθος και την ευχαρίστηση με καθαρό μυαλό.

ζώδια σκορπιός

Ίσως χρειαστεί να αναλάβεις τα ηνία σε κάποια θέματα που αφορούν την ερωτική σου ζωή τώρα. Μην τα συγχέεις όμως με τον έλεγχο του εραστή σου. Για να αντιμετωπίσεις κάτι που εκτυλίσσεται θα χρειαστεί να έχεις καταλάβει ποιες είναι οι παθιασμένες ανάγκες κι επιθυμίες σου. Αν κάτι πρέπει να προχωρήσει λίγο πιο αργά για να νιώσεις πιο άνετα, βάλε φρένο εκεί που αισθάνεσαι ότι χρειάζεται.

ζώδια τοξότης

Η ένταση και τα λάθη μπορεί να είναι το «μπαχαρικό» που χρειάζεται μερικές φορές μια σχέση. Προφανώς όμως αυτά, πρέπει να οδηγήσουν σε λογικές επιλογές. Αν βρεθείς να στρέφεσαι στο παρελθόν και σε ρομαντικά σενάρια που σε βάζουν σε πειρασμό, προσπάθησε να σταματήσεις αμέσως τέτοιες σκέψεις. Είσαι πιο δυνατή και σοφή εξαιτίας όσων συνέβησαν τότε. Κι αυτό πρέπει να το γιορτάσεις!

ζώδια αιγόκερως

Αν βρεθείς στη μέση μιας κατάστασης που επηρεάζει τον εραστή σου περισσότερο από σένα, τότε το να κρατήσεις κάποια απόσταση, θα είναι η καλύτερη επιλογή. Μην επενδύσεις συναισθηματικά σε κάτι που πρέπει να παρακολουθήσεις από το περιθώριο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να κερδίσεις μερικούς παθιασμένους πόντους, αν αφήσεις το ταίρι σου να γνωρίζει πως θα είσαι δίπλα του σε ό, τι χρειαστεί… και πως θα παρέμβεις αν σου το ζητήσει. 

ζώδια υδροχόος

Θα χρειαστεί να αξιολογήσεις με ειλικρίνεια τι είναι «πάνω από τα όρια» και εκ των προτέρων στη σχέση σου – και τι δεν είναι. Μια βαθιά ενδοσκόπηση, θα σου επιβεβαιώσει ότι δεν είσαι τόσο ανοιχτή ή διαφανής με τον εραστή σου, όσο θα έπρεπε. Φυσικά η αυθεντικότητα, είναι αμφίδρομος δρόμος. Όμως το να εκφράσεις κάποιες σκέψεις ή συναισθήματα τώρα, θα είναι πολύ πιο λυτρωτικό απ’ ό,τι νομίζεις.

ζώδια ιχθύες

Αν θέλεις να ζήσεις περισσότερη ευχαρίστηση στη σχέση σου, κάνε τον εαυτό σου πόλο έλξης γι’ αυτό. Όλοι έχουν πολλές υποχρεώσεις, αλλά οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις μπορεί να είναι δολοφόνοι του πάθους – αν τους δοθεί υπερβολική ελευθερία. Αυτός που σε κάνει να γελάς ή να νιώθεις ευτυχισμένη που είσαι ζωντανή, αυτός χρειάζεται και αξίζει τη μεγαλύτερη προσοχή σου. Έτσι, μέχρι κάποιος να εφεύρει την 25ωρη ημέρα, θα πρέπει να ξεκλέβεις χρόνο για απολαυστικές στιγμές με το ταίρι σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365