Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Πάτρα: Ανεμβολίαστος ασθενής με κορονοϊό μήνυσε τους γιατρούς που του έσωσαν τη ζωή

Δεν πίστευε πως είχε προσβληθεί από κορονοϊό

Την οργή του ιατρικού προσωπικού του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών έχει προκαλέσει η απόφαση ενός ανεμβολίαστου ασθενή με κορονοϊό να μηνύσει σχεδόν όλο το προσωπικό, που ασχολήθηκε με τη νοσηλεία του και τελικά του έσωσε τη ζωή.


Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο ασθενής αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα από τη στιγμή που προσβλήθηκε από κορονοϊό και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση.


Μάλιστα, το ιατρικό προσωπικό κλήθηκε να αντιμετωπίσει ακόμη και την απόφραξη την οποία υπέστη.


Η νοσηλεία του διήρκησε για αρκετό χρονικό διάστημα, ενώ χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ και να διασωληνωθεί.


Δεν πίστευε πως είχε προσβληθεί από κορονοϊό

Ωστόσο, μόλις ο ασθενής αποσωληνώθηκε ζήτησε δείγμα για να το εξετάσει αλλού (εκτός νοσοκομείου) γιατί δεν πίστευε πως έπασχε από κορονοϊό.


Στη συνέχεια, δε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μήνυσε τους γιατρούς για τον τρόπο με τον οποίο τον νοσήλευσαν.


Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο ασθενής κατηγορεί το προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος, επειδή οι γιατροί του έκαναν τραχειοστομία.


Οργή των γιατρών και νοσηλευτών

Η απόφαση του ασθενή έχει προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις ανάμεσα στο προσωπικό του νοσοκομείου.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι επικρατεί οργή και μάλιστα αναφέρεται χαρακτηριστικά: “Εμείς τον σώσαμε και αυτός μας μηνύει”.


Χαρακτηριστική είναι η αναφορά που έκανε για το θέμα ο καθηγητής καρδιολογίας, Περικλής Νταβλούρος:


“Το θετικό με τις μηνύσεις γιατί διασωληνώθηκε, γιατί έγινε τραχειοστομία, γιατί νοσηλεύτηκε, γιατί πήρε οξυγόνο, κτλ είναι ότι θα απευαισθητοποιηθούν οι εισαγγελικές αρχές και δε θα γίνουμε Αμερική. Στην οποία Αμερική άμα τω εξιτηρίω, σε πιάνει και ένας δικηγόρος “να δούμε πόσα θα πάρουμε από τους γιατρούς”…


ΥΓ: επειδή το πράγμα πέρα από τραγελαφικό αρχίζει και χοντραίνει, μήπως οι Ιατρικοί σύλλογοι πρέπει να κάνουν και 10-20 μηνύσεις για ηθική βλάβη, συκοφαντική δυσφήμηση, οτιδήποτε (δε τα ξέρω και καλά), σε ασθενείς, συγγενείς και λοιπούς αρωγούς να τελειώνει το θέατρο του παραλόγου;”.



1 σχόλιο:

  1. Είναι να τρελαίνεσαι. Η μαλακια τους χτυπάει κόκκινο. Πιο βλαμμένος πεθαίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365