Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Γλυκά Νερά: «Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις» – Όλα στο φως για τη στυγερή δολοφονία της Καρολάιν

Ραγδαίες εξελίξεις

Εβδομάδα εξελίξεων αυτή που έρχεται για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Τι αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες και ποια στοιχεία αναμένεται να ρίξουν περισσότερο φως, στη δολοφονία που πάγωσε τη χώρα…


Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται αυτή την εβδομάδα στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Όπως δήλωσε ο συνήγορος του καθ’ ομολογίαν δράστη, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, στον ΣΚΑΪ, μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε τα αποτελέσματα από τις κάμερες και το τηλεφωνικό και τραπεζικό απόρρητο προκειμένου να διευκρινιστούν τα κίνητρα του αποτρόπαιου εγκλήματος, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.


«Είναι εβδομάδα κατά την οποία εξελίσσεται η δικογραφία σε επίπεδο ανακρίσεως. Περιμένουμε εκθέσεις που αφορούν στο τραπεζικό απόρρητο, το τηλεφωνικό απόρρητο και την κάμερα που θα επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς της ομολογημένης πράξης του εντολέως μου σχετικά με την προοπτική, το κίνητρο και τον δόλο», ανέφερε.


Παράλληλα, διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια περί συνεργών τονίζοντας ότι «έχουν καταρριφθεί τόσο σε επίπεδο αστυνομίας όσο και σε επίπεδο ανακρίσεως» και χαρακτηρίζοντας τα «μυθεύματα».


Ερωτηθείς σχετικά με τα κίνητρα του δράστη, ο κ. Παπαϊωαννίδης επισήμανε ότι «ήταν ένα έγκλημα, το οποίο γεγονότα εκείνης της μοιραίας νύχτας, το πυροδότησε».


Τέλος, υπογράμμισε ότι στις 7 Οκτωβρίου θα εκδικαστεί η υπόθεση σχετικά με την επιμέλεια του τέκνου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365