Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Απίστευτο ξύλο έξω από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Μπουνιές, λοστάρια, καπνογόνα και τραυματίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Αδιανόητο ξύλο
Επεισόδια που παραπέμπουν σε γηπεδικό ξύλο, σημειώθηκαν το πρωί έξω από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης που ήταν προγραμματισμένη αντιφασιστική συγκέντρωση.

Αδιανόητο ξύλο το πρωί της Τρίτης έξω από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης στην Θεσσαλονίκη.

Ξαφνικά την ώρα που πορεία φοιτητών περνούσε έξω από το σημείο, μία ομάδα νεαρών βγήκε μέσα από το σχολείο και τους επιτέθηκε με αγριότητα.


Στην κατοχή τους είχαν καδρόνια, πέτρες, λοστάρια και καπνογόνα όπως μπορείτε να δείτε και στα videos που κυκλοφόρησαν, ενώ έπεσαν και κροτίδες.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν και τραυματίες από τις συγκρούσεις που ακολούθησαν που θυμίζουν επεισόδια χούλιγκαν σε γήπεδο.


Ο λόγος της πορείας

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, τις προηγούμενες ημέρες ομάδα φοιτητών είχε δεχθεί επίθεση έξω από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης από ακροδεξιούς. Για αυτό και υπήρξε η σημερινή κινητοποίηση που συνοδεύτηκε από τα μεγάλης έκτασης επεισόδια.





1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365