Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Σεισμός στην Κρήτη: Νεκρός ο εγκλωβισμένος στο Αρκαλοχώρι

Ο νεκρός ήταν ανάμεσα στους τρεις εγκλωβισμένους που υπήρχαν στην εκκλησία Προφήτης Ηλίας στο Αρκαλοχώρι

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από τον ισχυρό σεισμό των 5,8 Ρίχτερ στην Κρήτη.


Ο νεκρός ήταν ανάμεσα στους τρεις εγκλωβισμένους που υπήρχαν στην εκκλησία Προφήτης Ηλίας στο Αρκαλοχώρι. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του protothema.gr, κατέρρευσε ο τρούλος της εκκλησίας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ένας άνθρωπος.


Οι εγκλωβισμένοι που ήταν μέσα στην εκκλησία, έκαναν εργασίες.


Την ίδια ώρα, υπάρχουν τουλάχιστον δύο τραυματίες στο Πατσίδερο, ενώ αμέσως ενεργοποιήθηκε το σχέδιο «Εγκέλαδος» της Πολιτικής Προστασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365