Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Mad Clip: Δεν αποκλείεται να εμπλέκεται και δεύτερο αυτοκίνητο – Όλα όσα εξετάζονται για το θανατηφόρο τροχαίο

Του άρεσε η ταχύτητα

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο γνωστός τράπερ, Mad Clip ερευνούν οι άνδρες της Τροχαίας.  


Από τις 2:30 τα ξημερώματα όπου σημειώθηκε το τραγικό γεγονός, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση προσπαθούν να συνδέσουν όλα τα κομμάτια του παζλ που οδήγησαν στο θανατηφόρο τροχαίο. Ο 34χρονος Mad Clip κινούνταν με το αυτοκίνητό του μάρκας Porsche στη λεωφόρο Αθηνών στη Βουλιαγμένη με κατεύθυνση προς τη Γλυφάδα. 


Το αυτοκίνητο του τραγουδιστή, ενώ είχε περάσει το φανάρι του Λαιμού, κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα. Σύμφωνα με τους πραγματογνώμονες που βρέθηκαν πριν λίγο στο σημείο, τουλάχιστον με 160 χιλιόμετρα. Ξαφνικά το super – car άρχισε, όπως δείχνουν και τα αποτυπώματα των τροχών του στην άσφαλτο, να πλαγιολισθαίνει από την πλευρά του οδηγού, με τον γνωστό καλλιτέχνη να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να χτυπάει διαδοχικά στο κράσπεδο, στην κολώνα φωτισμού και να καρφώνεται σε δέντρο έξω ακριβώς από την εκκλησία της Αγίας Φανερωμένης.


Το γεγονός ότι το αυτοκίνητο μεγάλης ιπποδύναμης χτύπησε με το κεντρικό του κολωνάκι που βρίσκεται ακριβώς πίσω από την πόρτα του οδηγού στο δέντρο είχε σαν αποτέλεσμα να διπλώσει στη μέση. 


Ακόμα και με μικρότερη ταχύτητα να κινούνταν το αυτοκίνητο και πάλι η ζημία θα ήταν τεράστια από την πρόσκρουση, καθώς το συγκεκριμένο σημείο θεωρείται από τα πιο ευάλωτα των αυτοκινήτων. 


Κάποιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο Mad Clip ήταν σταματημένος με το αυτοκίνητό του στο φανάρι, καθώς είχε ανάψει κόκκινο.  Όταν άναψε πράσινο τότε ο τραγουδιστής ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και να βρει τραγικό θάνατο λίγα μέτρα πιο κάτω.


Ωστόσο όλα τα παραπάνω θα εξεταστούν λεπτομερώς τις επόμενες ώρες από τους αξιωματικούς της Τροχαίας που έχουν αναλάβει να ρίξουν άπλετο φως στα αίτια του δυστυχήματος. 


Έτσι θα ερευνηθούν οι παράμετροι που θα αποδεικνύουν τη  συμπεριφορά του αυτοκινήτου στο δρόμο. Δηλαδή ακριβώς με πόσα χιλιόμετρα κινούνταν, αν στο τροχαίο εμπλέκεται κι άλλο όχημα κι αν η Porsche παρουσίασε κάποιο μηχανικό πρόβλημα που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει ο οδηγός της τον έλεγχο του αυτοκινήτου. 


Παράλληλα θα ληφθούν καταθέσεις από τους φίλους του καλλιτέχνη με τους οποίους ήταν λίγη ώρα πριν το τραγικό δυστύχημα σε γάμο στην Βάρκιζα. Τέλος από την νεκροψία – νεκροτομή αλλά και από τις τοξικολογικές εξετάσεις θα ερευνηθεί ένα ο τράπερ είχε καταναλώσει αλκοόλ. 


Η σύγκρουση που μετέτρεψε το αυτοκίνητο σε μια άμορφη μάζα είχε σαν αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να βρει ακαριαίο θάνατο, καθώς τραυματίστηκε σε ζωτικά όργανα. 


Του άρεσε η ταχύτητα

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Mad Clip είχε εμπλακεί σε καταδίωξη από την αστυνομία, όταν δεν είχε σταματήσει σε σήμα γιατί έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.


Τότε, εν μέσω lockdown, ο 34χρονος τραγουδιστής δεν είχε σταματήσει σε σήμα αστυνομικών της ΔΙΑΣ. Αντίθετα, πάτησε γκάζι και επιχείρησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει άγρια καταδίωξη. Αφού πέρασε τουλάχιστον τέσσερα κόκκινα φανάρια, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον σταματήσουν και να τον συλλάβουν.


Μια μέρα μετά την καταδίωξη και τη σύλληψή του, ο Mad Clip είχε ανεβάσει στο Instagram ένα βίντεο για την υπόθεση. «Είμαι γκαζάκιας» είχε πει και είχε παραδεχτεί το περιστατικό.


«Είμαι κοντράκιας. Είμαι γκαζάκιας. Μου αρέσει η μ@λ@κια, τι να κάνω. Εννοείται ξέφυγα από το περιπολικό, μπήκα στην Εθνική συνέχισα να τρέχω και στην πρώτη έξοδο του Ταύρου, βγαίνω και τυχαίνει να μου την πέφτει η ομάδα Δίας», είχε αλλά είχε αρνηθεί πως είχε περάσει κόκκινα φανάρια. «Εννοείται ότι δεν θα ρίσκαρα να τρέχω στα στενά και να βάλω σε κίνδυνο τον κάθε πολίτη».


Περιγράφοντας τα όσα έγιναν, είχε πει: «Σταματάω, βγαίνουν τα όπλα, αρχίζουν οι φωνές και με συνοδέψαν στο τμήμα του Μοσχάτου η ομάδα «Δίας». Θέλω να ξέρω το εξής: Πού στην Εθνική οδό έχει φανάρια; Εγώ δεν έχω ξαναδεί φανάρια.


Αν είχα κάψει 4 κόκκινα φανάρια μες στην κίνηση, δεν θα με πηγαίνανε αυτόφωρο και στον εισαγγελέα; Δεν είμαι ο γιος του Ωνάση. Είναι μόδα να κράζουμε την τραπ μουσική. Είναι μόδα αυτοί οι καλλιτέχνες να φαίνονται εντελώς κακοποιοί. Είναι μόδα επειδή έτσι θέλει να περαστεί. Δεν γουστάρουν την επιτυχία μας…η καταδίωξη έγινε, υπήρχε ένταση τα φανάρια όμως αδερφέ δεν έγιναν ποτέ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365