Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Σε κλίμα οδύνης το «τελευταίο αντίο» στον Mad Clip: Κοσμοσυρροή στην κηδεία (ΦΩΤΟ)

Η κηδεία του 34χρονου με απόφαση του ιερού ναού μεταδίδεται ζωντανά στο Youtube

Η κηδεία του 34χρονου με απόφαση του ιερού ναού μεταδίδεται ζωντανά στο Youtube για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν καταφέρουν να παραστούν.


Σε κλίμα οδύνης, οικογένεια, φίλοι αλλά και ένα πλήθος από θαυμαστές έσπευσε στον Ιερό Ναό της Παναγίτσας του Παλαιού Φαλήρου αποχαιρετά τον αδικοχαμένο τράπερ Mad Clip, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε απότομα τα ξημερώματα της 2ας Σεπτέμβρη έπειτα από τον θανάσιμο τραυματισμό στο φρικτό τροχαίο της παραλιακής λεωφόρου.


Η κηδεία του 34χρονου με απόφαση του ιερού ναού μεταδίδεται ζωντανά στο Youtube για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν καταφέρουν να παραστούν.


Ο Mad Clip γεννήθηκε στις ΗΠΑ και μετακόμισε μόνιμα στην Ελλάδα το 2016. Από τότε, ξεκίνησε η μεγάλη καριέρα του εντός των ελληνικών συνόρων και η ενασχόληση του με την trap μουσική. Για τη ζωή του, την καριέρα και τα όνειρά του είχε μιλήσει στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στις 11 Ιουνίου, σε μια από τις τελευταίες τηλεοπτικές του εμφανίσεις.


Σημείο τομής στα πρώτα του βήματα, ήταν η γνωριμία του με τον γνωστό ράπερ Taki Tsan. O Mad Clip ένωσε τις δυνάμεις του με τον Τaki Tsan και κυκλοφόρησε το πρώτο του κομμάτι με τίτλο «Trelos», το 2016.


Μαζί με άλλους καλλιτέχνες, κατάφερε μέσα σε λίγα μόνο χρόνια να μετατρέψουν την trap, στο πιο δημοφιλές είδος μουσικής ανάμεσα στους νέους. 


«Dealer», «Mama», «Sinthikes», «Kotera», «Mporei», «Elpida» ήταν μόνο μερικές από τις μουσικές του επιτυχίες, με το κανάλι του στο Youtube να αριθμεί κοντά στις 100 εκατομμύρια προβολές.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365