Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Φθινοπωρινές εκπτώσεις 2021: Πότε ξεκινούν, ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Εκτός όμως, από τους εμπόρους και οι καταναλωτές περιμένουν με αγωνία τις εκπτώσεις
Την Δευτέρα 1η Νοεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις για το 2021 και θα έχουν διάρκεια δύο εβδομάδων.

Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την έναρξη των φθινοπωρινών εκπτώσεων με τους εμπόρους να περιμένουν πως και πως να ξεκινήσουν ώστε να «ζεσταθεί» η αγορά ενόψει των Χριστουγέννων.

Εκτός όμως, από τους εμπόρους και οι καταναλωτές περιμένουν με αγωνία τις εκπτώσεις προκειμένου να μπορέσουν να κάνουν τα ψώνια τους με προσφορές μετά από μια δύσκολη ομολογουμένως χρονιά λόγω της πανδημίας.

Τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η ενδιάμεση, φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος για το 2021 και θα έχει διάρκεια δύο εβδομάδων.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.


Τρεις Κυριακές θα είναι ανοιχτά για τους καταναλωτές τα καταστήματα.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες:

7 Νοεμβρίου 2021
12 Δεκεμβρίου 2021
19 Δεκεμβρίου 2021

Σημειώνεται ότι η τελευταία Κυριακή πριν την Πρωτοχρονιά που παραδοσιακά τα μαγαζιά λειτουργούν, πέφτει φέτος στις 26 Δεκεμβρίου, επομένως τα μαγαζιά εκείνη την Κυριακή θα παραμείνουν κλειστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365