Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου να γίνει κανονικά

Eμείς ως γιατροί ότι είχαμε να πούμε το είπαμε και ότι είχαμε να προσφέρουμε, το προσφέραμε
Για τα νέα μέτρα ελευθερίας που θα ισχύουν από αύριο Σάββατο για τους περίπου έξι εκατομμύρια πλήρως εμβολιασμένους πολίτες της χώρας μίλησαν ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος και ο Καθηγητής Περιβαλλοντικής, Δημοσθένης Σαρηγιάννης.


Όπως είπε στον ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκευής ο κ. Σαρηγιάννης η πιθανότητα να νοσήσει κανείς αυξάνεται κατά 13%, αλλά αυτό ταυτόχρονα λειτουργεί και ως κίνητρο για να εμβολιαστούν κι άλλοι πολίτες. «Αυτό που έχω να προτείνω είναι να αυξήσουμε τον αριθμό των τεστ από τις 400.000 στις 600.000» είπε.

Από πλευράς του ο κ. Εξαδάκτυλος τόνισε ότι «εμβόλια έχουμε, ραντεβού υπάρχουν αλλά κάποιοι επιλέγουν να σταματούν τους υπολοίπους. Εάν τα 2/3 των Ελλήνων αποφασίσουν να κλειδαμπαρωθούμε, σεβόμενοι την επιθυμία του 1/3 να μην εμβολιαστεί, είναι μια απόφαση που δημοκρατικά μπορούμε να τη λάβουμε, αλλά θα πρέπει να γνωρίζουμε τι ακριβώς κάνουμε. Eμείς ως γιατροί ότι είχαμε να πούμε το είπαμε και ότι είχαμε να προσφέρουμε, το προσφέραμε. Πρέπει να προχωρήσουμε. Πρέπει οι άνθρωποι να κάνουν το βήμα μόνοι τους».

Σε ερώτηση για το εάν η παρέλαση της 28η Οκτωβρίου θα γίνει κανονικά απάντησε: «Εδώ κάναμε παρέλαση τη 25η Μαρτίου, δυο μέρες μετά την επιστράτευση των γιατρών. Η παρέλαση είναι για όλο τον κόσμο, είναι εκδήλωση ανοιχτού χώρου».

1 σχόλιο:

  1. το θέμα είναι να μάθει ο κόσμος να αποφεύγει την πολυκοσμία από μόνος του.Να μην χρειάζεται να του το λές.Η πολυκοσμία θα είναι μόνιμα κίνδυνος.Μόνο σε κάτι πολύ σπουδαίο είναι αποδεκτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365