Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Θρήνος στα Καλάβρυτα: Πέθανε από κορωνοϊό 32χρονος ανεμβολίαστος πυροσβέστης

Νοσηλευόταν τους τελευταίους δύο μήνες με κορωνοϊό

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Καλαβρύτων μετά τον άδικο χαμό του Αλέξανδρου Ρήγα, που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό.


Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, o 32χρονος πυροσβέστης, ο οποίος δεν είχε εμβολιαστεί κατά της Covid-19, έδινε μάχη το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο του Ρίου αλλά δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα το πρωί.


Από τον Αύγουστο είχε διαγνωστεί θετικός και οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να μπει σε μονάδα αυξημένης φροντίδας. Μέσα σε λίγες ημέρες έπεφταν τα επίπεδα του οξυγόνου του και οι γιατροί προχώρησαν σε εισαγωγή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.


Όπως λένε κάτοικοι από το Κέρτεζη Αχαΐας, από όπου καταγόταν, ήταν πατέρας δύο παιδιών που είχε αποκτήσει μαζί με την αγαπημένη του Φαία, με την οποία παντρεύτηκε πριν από τέσσερα χρόνια. Η σύζυγός του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ τις τελευταίες ώρες.


Όλοι δηλώνουν συντετριμμένοι με την απώλεια του άτυχου  Αλέξανδρου. «Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Νοσηλευόταν τους τελευταίους δύο μήνες με κορωνοϊό δεν ξέραμε αν είχε χειροτερέψει η κατάστασή του. Είχε δύο παιδιά τα οποία αγαπούσε και φρόντιζε συνέχεια», δήλωσε κάτοικος των Καλαβρύτων στο protothema.gr.

1 σχόλιο:

  1. Καλο παραδεισο να εχει κουραγιο να δινει ο Θεος στην οικογενεια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365