Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Κοζάνη: 33χρονος φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά 15χρονη σε πάρτι – Επεισόδιο με συμμαθητές της

Ο φερόμενος ως δράστης της σεξουαλικής επίθεσης προσήχθη

Σεξουαλική παρενόχληση από έναν 33χρονο άνδρα  φέρεται να δέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής μια 15χρονη κοπέλα, σε περιοχή κοντά στο 1ο ΓΕΛ Κοζάνης, όπου διοργανώθηκε μεγάλο πάρτι με αφορμή την κατάληψη του σχολείου.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanimedia, ο εν λόγω άντρας φέρεται να θώπευσε την μαθήτρια, ενώ στη συνέχεια δέχθηκε επίθεση από συμμαθητές της, που αντέδρασαν έντονα στην προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της κοπέλας.


Ο φερόμενος ως δράστης της σεξουαλικής επίθεσης προσήχθη μετά από άμεσες ενέργειες της Αστυνομίας και κρατείται, ενώ φέρεται να έχει κάταγμα στη μύτη. Ωστόσο, μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει διαλευκανθεί το τι ακριβώς συνέβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365