Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Θρήνος στην Πτολεμαΐδα: Πέθανε 33χρονη μητέρα δύο παιδιών – Τι έδειξε η νεκροψία

Η άτυχη γυναίκα δεν είχε κάνει κάποιο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, αλλά ούτε και είχε νοσήσει

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του θανάτου μιας 33χρονης μητέρας δύο παιδιών τόσο στη Στράτο Αγρινίου όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε όσο και στην Πτολεμαΐδα, όπου τα τελευταία χρόνια ζούσε με την οικογένειά της.


Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα δύο παιδιών, ενός μικρού αγοριού και ενός μικρού κοριτσιού, η οποία έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή, σύμφωνα με το karvasaras.gr.


Η είδηση του θανάτου της βύθισε στο πένθος τα συγγενικά και τα φιλικά της πρόσωπα στην Στράτο, τα οποία κάνουν λόγο για μία ιδιαίτερα κοινωνική και αγαπητή γυναίκα.


Η συγκινητική ανάρτηση του συζύγου της


Ο σύζυγός της Ευριπίδης, συγκινεί με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα:


«Καλό ταξίδι μωρό μου….. καλή αντάμωση……. αγάπη μου μοναδική…… που δεν πρόλαβα να σου πω πόσο σε αγαπώ…. για όσους αδερφούς επιθυμούν η σορός της αγαπημένης μας συζύγου και μαμάς θα βρίσκεται στις 20/10/2021 στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Πτολεμαΐδας…. στις 4:30 το απόγευμα….».


Τι έδειξε η νεκροψία για τα αίτια θανάτου της 33χρονης μητέρας


Ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η ιατροδικαστική διερεύνηση ως αιτία θανάτου της 33χρονης από την Πτολεμαΐδα, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης, την ώρα που κοιμόταν.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, η άτυχη μητέρα ένιωσε μικρή αδιαθεσία πριν κοιμηθεί, με πόνους στο στήθος, στους οποίους, ωστόσο, δεν έδωσε σημασία, όπως συμβαίνει συχνά σε ανάλογες περιπτώσεις.


Λίγες ώρες αργότερα, όμως, ο σύζυγός της ξύπνησε από κλάματα του παιδιού και τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της.


Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα δεν είχε κάνει κάποιο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, αλλά ούτε και είχε νοσήσει, με τη νεκροψία-νεκροτομή να δείχνει ισχαιμικό επεισόδιο, ως αιτία θανάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365