Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Πυροβολισμοί στην Κηφισιά: «Μου έχουν κάνει μαύρη μαγεία», γεμάτο όπλο και σπαθιά το σπίτι του 40χρονου

«Με έχουν δέσει με μαύρη μαγεία. Με έβαλε ο Σατανας να το κάνω!»

Ο άνδρας που πυροβόλισε και σκότωσε 43χρονο εργάτη στην Κηφισιά - τραυματίζοντας σοβαρά ακόμη έναν - υποστήριξε ότι τα θύματα «του είχαν κάνει μαύρη μαγεία».


Ο 40χρονος άνδρας που πυροβόλησε εναντίον δύο υπαλλήλων εταιρείας φυσικού αερίου - σκοτώνοντας τον ένα και τραυματίζοντας σοβαρά τον δεύτερο - υποστήριξε ότι «με έβαλε ο σατανάς να το κάνω» και ότι «μου έχουν κάνει μαύρη μαγεία».


Ο δράστης, που άδειασε το όπλο του πάνω στους δύο υπαλλήλους, είναι σύμφωνα με πληροφορίες διαταραγμένος, ανώ αμέσως μετά την επίθεση πήγε στο σπίτι του, γέμισε ξανά το όπλο του με σφαίρες και επέστρεψε για να συνεχίσει την δολοφονική δράση του.


Οι αστυνομικοί βρέθηκαν ευτυχώς πολύ γρήγορα στο σημείο και εντόπισαν τον δράστη στην ταράτσα του σπιτιού του πριν επαναλάβει τους πυροβολισμούς.


Μάλιστα φέρεται να τους παραδόθηκε δίχως να προβάλει αντίσταση, αν και φώναζε:


«Με έχουν δέσει με μαύρη μαγεία. Με έβαλε ο Σατανας να το κάνω!»


Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο σπίτι του βρέθηκαν και άλλα όπλα και σπαθιά, ενώ στο παρελθόν ο άνδρας είχε νοσηλευτεί δύο φορές σε ψυχιατρείο.


Σε ό,τι αφορά το περίστροφό του, φέρεται να το έχει αγοράσει πριν έξι μήνες στην μαύρη αγορά.


Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τη σύλληψη του 40χρονου

«Συνελήφθη 40χρονος ημεδαπός για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων


Συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα, Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας, 40χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.


Ειδικότερα, ο συλληφθείς νωρίτερα πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο άτομα και συγκεκριμένα 43χρονο ημεδαπό γείτονά του και έτερο 43χρονο ημεδαπό, που εκτελούσαν τεχνικές εργασίες σε παρακείμενη οικία.


Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και στο πλαίσιο αναζητήσεων εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ενώ παράλληλα στην πυλωτή της οικίας του βρέθηκε και κατασχέθηκε περίστροφο.


Οι τραυματισθέντες διεκομίσθησαν σε νοσοκομεία, όπου ο ένας εξ’ αυτών κατέληξε, ενώ ο έτερος νοσηλεύεται.


Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.


Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365