Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Νέα επεισοδιακή καταδίωξη Ρομά στο Νέο Φάληρο - Συνελήφθησαν 4 άτομα

Επεισοδιακή καταδίωξη που κατέληξε στη σύλληψη τεσσάρων Ρομά πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης

Λίγες μόλις ημέρες μετά την φονική καταδίωξη στο Πέραμα, άνδρες της ΕΛΑΣ καταδίωξαν και συνέλαβαν τέσσερις Ρομά.


Επεισοδιακή καταδίωξη που κατέληξε στη σύλληψη τεσσάρων Ρομά πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, λίγες μόλις ημέρες μετά την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα.


Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα τεσσάρων ατόμων επιχείρησε να εισβάλλει σε σπίτι στο Νέο Φάληρο.


Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις επίδοξοι διαρρήκτες έγιναν αντιληπτοί ενώ βρίσκονταν στο μπαλκόνι του σπιτιού, ενώ ο τέταρτος φέρεται να τους περίμενε στο αμάξι για να διαφύγουν.


Ειδικοί φρουροί της ομάδας ΔΙΑΣ κατάφερεαν να ακινητοποιήσουν τους τρεις στο σημείο, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ακολούθησε καταδίωξη από περιπολικό της Άμεσης Δράσης, το οποίο εγκλώβισε το αυτοκίνητό με το οποίο προσπαθούσε να διαφύγει ο τέταρτος.


Στη διάρκεια της καταδίωξης, μάλιστα, με αποτέλεσμα το ΙΧ με επιβάτες του τέσσερις νεαρούς να προκαλέσει υλικές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα.



1 σχόλιο:

  1. Να τους πάρουμε σπίτι τους οι αλληλέγγυοι και οι δημοσιογράφοι που τους στηρίζουν κάθε βράδυ από τα κανάλια με τηλεδικαστηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365