Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 1/10 Κριός 

Η διαίσθησή σου θα σε καθησυχάσει πως κάτι θα μπορέσεις να το διαχειριστείς πιο εύκολα τώρα, με αποτέλεσμα να σου προσφέρει μεγαλύτερη έμπνευση στα ερωτικά σου.
Μήπως, η καρδιά σου λέει πως είσαι σε θέση να βιώσεις κάτι καλό? Όμως είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, αν δεν νιώθεις σίγουρη πως έχεις κάνει πρόσφατα τις σωστές ρομαντικές επιλογές, τότε πολύ σύντομα θα σιγουρευτείς.

ζώδια ταύρος

Άδραξε τις ευκαιρίες φίλη μου! Σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις σε κάποιον ξεχωριστό, αυτό που έχεις στο μυαλό ή στην καρδιά σου, τώρα.
Όπως και να το εκφράσεις – πρόσωπο με πρόσωπο, τηλεφωνικά, με γράμμα, κάρτα ή κείμενο – είναι σημαντικό να αφήσεις την αλήθεια σου να αναδειχθεί και να λάμψει.
Ό, τι κι αν έχεις να πεις, υπάρχει φανταστική υποστήριξη για να διασφαλίσεις ότι ακούγεται, κατανοείται – και αγκαλιάζεται.

ζώδια σήμερα 01/10 δίδυμοι

Το να επιβραδύνεις λίγο την ορμή στην ερωτική σου ζωή, δεν είναι κακή ιδέα. Όσο πιο εύκολα μπορείς να διαχειριστείς κάτι στην ερωτική σου ζωή, τόσο πιο εύκολα θα μπορέσεις να σκεφτείς τα θέματα που αντιμετωπίζεις. Μην φοβάσαι να ονειρευτείς το είδος της αγάπης που θέλεις να δημιουργήσεις και να ζήσεις. Δείχνοντας στην καρδιά σου αυτό που θέλεις…θα είναι το πρώτο βήμα για να το κάνεις πραγματικότητα.

ζώδια καρκίνος

Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, δεν θα έχεις την παραμικρή αμφιβολία για τη ρομαντική ή σέξι προσοχή που λαμβάνεις από κάποιον. Θα είναι σοφή κίνηση αν το αγκαλιάσεις και δεν το αμφισβητήσεις. Το μόνο όμως που έχει σημασία είναι να το δεις με ανοιχτό μυαλό και καρδιά. Κάποιος θέλει να γνωρίζεις…. πόσο ξεχωριστή πιστεύει πως είσαι. Μοιάζει με μουσική στα αυτιά σου αυτό ? Απολύτως! 

ζώδια σήμερα 01/10 λέων

Όταν ρίχνεις την καρδιά σου σε μια παθιασμένη περιπέτεια, κάτι αναμφίβολα σε περιμένει. Αν όμως θέλεις να μετακομίσεις στο μέλλον επειδή θέλεις να αφήσεις πίσω σου κάτι από το παρελθόν, να είσαι σίγουρη, ότι αυτό το φάντασμα θα επιστρέψει. Όσο πιο γρήγορα απαγκιστρωθείς από το παρελθόν σου, τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά!

ζώδια παρθένος

Μια ξαφνική επιθυμία για ρομαντική ή οικεία εξερεύνηση θα σου φανεί πολύ δελεαστική ή ελκυστική. Ωστόσο, ποιος είναι ο πραγματικός λόγος πίσω από αυτή την έλξη? Αν πρόκειται να απομακρυνθείς από μια ζώνη άνεσης, τότε μπράβο σου. Αν όμως συμβαίνει επειδή κάτι έχει γίνει πολύ μονότονο και βαρετό, τότε πρέπει με τον εραστή σου, να το αντιμετωπίσετε σωστά.

ζώδια σήμερα 01/10 ζυγός

Σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις το πώς βλέπεις το μέλλον του συναισθηματικού σου κόσμου ή της σχέσης σου. Μπορείς να εστιάσεις στις σκιές ή στο φως – είναι τόσο απλό! Οι σκιές ενθαρρύνουν την απαισιοδοξία. Το φως ενθαρρύνει τη θετικότητα και την αισιοδοξία. Υπενθύμισε μόνο στον εαυτό σου πως για να αγκαλιάσεις το τελευταίο, θα χρειαστεί να απελευθερώσεις πρώτα οποιαδήποτε δυσαρέσκεια, σχετίζεται με το παρελθόν. 

ζώδια σκορπιός

Υπάρχει κάτι για το οποίο έχεις αποκτήσει πρόσφατα μια «γεύση» ερωτικά ή προσωπικά? Φαίνεται πως κατάλαβες τι σε κάνει να νιώθεις αγαπημένη, ασφαλής, επιθυμητή, εκτιμημένη και λατρεμένη. Ίσως όλα τα παραπάνω, να τα λαμβάνεις από ένα άτομο. Όποιος σε κάνει ευτυχισμένη, πρόκειται να σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα, τι πρέπει να κάνεις για να συνεχιστεί αυτή η ροή.

ζώδια τοξότης

Υπάρχουν πολλές επιλογές και δυνατότητες, με αποτέλεσμα η λήψη αποφάσεων να αποδειχθεί δύσκολη τώρα. Όμως από την άλλη πλευρά, έχεις μια εξαιρετική ευκαιρία να περιορίσεις αυτό που θέλεις ή δεν επιθυμείς στο όνομα της αγάπης. Αυτή η «αποδυνάμωση της διαδικασίας» είναι απαραίτητη για να ληφθούν βήματα προς ένα μέλλον που σε ανταμείβει με πάθος. Η καρδιά και το μυαλό σου λειτουργούν σαν ένα αχτύπητο δίδυμο. Γι’ αυτό άφησέ τα να σε βοηθήσουν να βρεις την αλήθεια.

ζώδια αιγόκερως

Το μυαλό και η φαντασία σου κινδυνεύουν να λειτουργούν υπερωρίες. Ρίξε όμως μια ματιά για να δεις τι εκτυλίσσεται στον συναισθηματικό σου κόσμο κάτω από ένα πιο αισιόδοξο φως! Δεν φημίζεσαι σαν το πιο δημιουργικό η εκφραστικό ζώδιο. Όμως όταν σε καθοδηγεί η φαντασία σου, προκύπτουν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Δες λοιπόν τι μπορείς να κάνεις για να εκφραστείς δημιουργικά και αυθεντικά τώρα. Η ερωτική σου ζωή σε περιμένει. 

ζώδια υδροχόος

Αν κάποιος – εραστής ή πιθανός αγαπημένος – είναι για σένα μια θετική και εμπνευσμένη επιρροή, αυτό πρέπει να το αγκαλιάσεις και να το αξιοποιήσεις. Το να πεις σ’ αυτό το άτομο πόσο σημαντικό είναι για σένα, είναι ένα τολμηρό βήμα που υπόσχεται να σε αποζημιώσει. Εντόπισε τις ευκαιρίες για να εκφράσεις την ειλικρινή σου ευγνωμοσύνη τώρα. Κάνε το λοιπόν και μετά δες πώς σχηματίζεται ή ανθίζει η αγάπη! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια ιχθύες

Αν δίνεις υπερβολική προσοχή στη σοβαρότητα που επικρατεί στα ερωτικά σου, είναι σαν να προκαλείς όλη την αρνητικότητα επάνω σου. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, ένας ρομαντικός δεσμός μπορεί να εμβαθύνει χωρίς να μπλεχτείς σε ό,τι σε υποβιβάζει ή σε ξενερώνει. Γι’ αυτό αν υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνεις σοβαρά, είναι να απολαύσεις τις παθιασμένες επιθυμίες σου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365