Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 2/10 Κριός 

Είναι δυνατόν να δημιουργηθεί η απαραίτητη ισορροπία στην ερωτική σου ζωή τώρα? Απολύτως! Θα έχεις αρκετές αυθόρμητες, διασκεδαστικές ιδέες, που πιθανότατα θα θέλεις να μοιραστείς με τον εραστή σου.
Ωστόσο, τα εργασιακά σου καθήκοντα έχουν απαιτήσεις… και οι προθεσμίες πλησιάζουν. Όσο όμως εμπνέεσαι με πάθος και φοράς το Υπεύθυνο Καπέλο σου, η ισορροπία που επιθυμείς, είναι δική σου!

ζώδια ταύρος

Οι διαθέσεις σου θα αντικατοπτρίζουν τον εραστή σου. Αυτός ο συγχρονισμός μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός σου.
Μπορεί όμως να δημιουργήσει και προβλήματα αν οι συναισθηματικές διακυμάνσεις συμβαίνουν και από τις δύο πλευρές. Αν με τον αγαπημένο σου έχετε ήδη ξενερώσει, πιθανόν να μετατρέψετε μερικά αρνητικά θέματα, σε θετικά.
Προσπαθήστε να ξεπεράσετε με όση ευαισθησία μπορείτε την κατάσταση, γιατί μια υγιέστερη ισορροπία επανέρχεται σύντομα.

ζώδια σήμερα 02/10 δίδυμοι

Μπορεί να θέλεις να δημιουργήσεις μια πιο σταθερή και υπεύθυνη ατμόσφαιρα στο δεσμό σου. Όμως όσο σέξι κι αν ακούγεται, μπορεί να πνίξει τον εραστή σου, αν η επιθυμία σου για έλεγχο γίνει πολύ έντονη. Μην πιστεύεις πως πρέπει να αναλάβεις κάθε ευθύνη που επηρεάζει τη σχέση σας. Γιατί αυτό, δεν είναι ομαδική εργασία. Αυτό είναι η διαχείριση.

ζώδια καρκίνος

Ακόμα κι αν είσαι από τους σπάνιους Καρκίνους που δεν απολαμβάνουν τα περιστασιακά τρελά καπρίτσια ή επιθυμίες, το σύμπαν σε υποστηρίζει τώρα για να το πράξεις. Γι’ αυτό κάνε ό, τι χαροποιεί ή εμπνέει την καρδιά σου… και προσπάθησε να το κάνεις, μ’ αυτόν που προτιμάς να βρίσκεται στο πλευρό σου. Αν οι ρομαντικοί περιορισμοί ή οι συνθήκες έχουν γίνει κουραστικές, τότε άρπαξε την ευκαιρία που σου προσφέρει το σύμπαν… και διασκέδασε! 

ζώδια σήμερα 02/10 λέων

Έχεις παθιασμένη ενέργεια στη διάθεσή σου! Ρισκάρεις όμως να την εφαρμόσεις οπουδήποτε εκτός από την ερωτική σου ζωή? Μπορείς να είσαι εντυπωσιακά παραγωγική σε τομείς που δεν περιλαμβάνουν τη συναισθηματική σου σφαίρα, με ελάχιστη προσπάθεια. Στα ερωτικά σου όμως, είναι σημαντικό να εστιάσεις σ’ αυτό που θέλεις να συμβεί ή να βιώσεις. Στη συνέχεια, πίστεψε πως έχεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι, για να κάνεις αυτό το όραμα πραγματικότητα.

ζώδια παρθένος

Προσφέρονται ρομαντικές σχέσεις και προσωπικές ανακαλύψεις! Θα φτάσουν όμως πιο γρήγορα και εμπνευσμένα, αν επιτρέψεις στη φαντασία σου να ανοίξει το μυαλό σου, όσο το δυνατόν περισσότερο. Απομακρύνσου λοιπόν από το συνηθισμένο, παθιασμένο μονοπάτι. Εξερεύνησε νέες, τολμηρές ιδέες που δεν συνδέονται τόσο έντονα με τη ζώνη άνεσής σου. Με λίγη τύχη, θα μπορούσες ακόμη και να κάνεις αυτό που θεωρούσες αδύνατο… δυνατό! 

ζώδια σήμερα 02/10 ζυγός

Αν οργανώσεις την ημέρα σου, θα μπορέσεις να διευθετήσεις τη λίστα με τις υποχρεώσεις σου. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί λίγη παραπάνω συγκέντρωση και προσπάθεια για να διαχωρίσεις τις πρακτικές υποχρεώσεις από τη ρομαντική διασκέδαση που θα προτιμούσες να απολαύσεις. Δυστυχώς, αυτή είναι μια ακόμη στιγμή, που η δουλειά θα πρέπει να προηγηθεί της ευχαρίστησης. Γνωρίζοντας όμως πως τακτοποιείς τα υπόλοιπα θέματα, θα κάνει την ερωτική σου απόλαυση, πολύ πιο διασκεδαστική!

ζώδια σκορπιός

Μπορεί να είναι μια από εκείνες τις στιγμές, που το πάθος του Σκορπιού εφαρμόζεται πιο σταθερά σε πολλούς τομείς, εκτός της συναισθηματικής σου σφαίρας. Μπορείς όμως να διασκεδάσεις αν αφήσεις τον εραστή σου να λερώσει τα χέρια του ή να σου προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για να τελειώσετε τη δουλειά μαζί. Η αγάπη είναι πράγματι στον αέρα, αλλά αναζητά συνεργασία για να μπορέσει να σχηματιστεί ή να ανθίσει. 

ζώδια τοξότης

Έχεις την τέλεια ευκαιρία για να απολαύσεις διαφορετικές ρομαντικές στιγμές τώρα. Έτσι, εγκατέλειψε τις παλιές μεθόδους και χρησιμοποίησε τη δημιουργική σου σκέψη για να βρεις παθιασμένες δυνατότητες και ιδέες. Άλλαξε το ξεπερασμένο ρομαντικό μοντέλο και εμπνεύσου να κάνεις κάποιες αλλαγές στα ερωτικά σου ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να κάνεις με τον εραστή σου, κάτι διαφορετικά. Μια αλλαγή λένε, είναι τόσο καλή όσο η ανάπαυση!.

ζώδια αιγόκερως

Το χάος θα εκδηλωθεί ξαφνικά αλλά σύντομα, στα ερωτικά σου. Αν αυτό δημιουργεί ένταση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, τότε καλύτερα να αφήσεις τα πράγματα να ηρεμήσουν και να διαλυθεί η αγχωτική ενέργεια. Κάνε υπομονή και μην βιαστείς να αντιδράσεις άμεσα. Για άλλη μια φορά, ασχολήσου με μικρά πράγματα που δεν αξίζει να ιδρώσεις γι’ αυτά! 

ζώδια υδροχόος

Μπορεί να είναι ο ρομαντισμός στη ζωή σου, που σου θυμίζει την προσωπική σου ανάγκη για ηρεμία και ξεκούραση. Θα έχεις επίσης πολλές δυνατότητες να απολαύσεις σέξι ονειροπολήσεις. Όμως τις αποφάσεις σου πρέπει να τις υπαγορεύουν το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα σου… επειδή ό, τι κάνεις, το κάνεις για σένα κατά κύριο λόγο. Γι’ αυτό η επιβράδυνση για να νιώσεις τον έρωτα, δεν είναι μόνο καλή ιδέα… είναι κοσμική κατευθυντήρια οδηγία!

ζώδια ιχθύες

Η προσοχή που σου δείχνει ο εραστής σου, είναι αναμφίβολα ευπρόσδεκτη. Όμως ίσως θελήσεις να το ανταποδώσεις, προσκαλώντας αυτόν που αγαπάς να συμμετάσχει ή να σε συνοδεύσει σε κάτι, που κανονικά θα έκανες μόνη σου. Κι αυτό, θα μπορούσε να είναι πιο ευχάριστο από ό, τι νόμιζες αρχικά. Γι’ αυτό θεώρησέ τον, σαν έναν μοναδικό ή αξέχαστο τρόπο, για να επιστρέψεις αυτό που λαμβάνεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365