Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 6/10 Κριός 

Θα έχεις μια παθιασμένη έμπνευση, που θα σε βοηθήσει να οδηγήσεις τη σχέση σου σε μια καινούργια κι απαραίτητη κατεύθυνση. Η σημερινή Νέα Σελήνη σε προτρέπει να ξεκινήσεις από την αρχή με το δεσμό σου.
Οι κανόνες της σχέσης σου, θα αναθεωρηθούν και θα ρυθμιστούν εκ νέου. Να είσαι σίγουρη όμως, πως όλα θα είναι πιο ισορροπημένα και δίκαια από δω και στο εξής. 

ζώδια ταύρος

Ρομαντικά και προσωπικά, αναγνωρίζεις τα συνηθισμένα πρότυπα ή τις ρουτίνες που εμποδίζουν την παθιασμένη σου πρόοδο.
Η σημερινή Νέα Σελήνη προσφέρει μια τέλεια ευκαιρία για ανασκόπηση – ώστε να ενεργήσεις ανάλογα, όπου χρειάζονται βελτιώσεις.
Είναι καιρός να διαλύσεις και να απαλλαγείς από ό,τι έχει γίνει μονότονο ή μουντό στα ερωτικά σου.. 

ζώδια Σήμερα 06/10 δίδυμοι

Αν καταπιέζεις το φόβο σου για να εκφράσεις αυτό που σκέφτεσαι ή νιώθεις, η σημερινή Νέα Σελήνη θα σου προσφέρει τη βοήθεια που χρειάζεσαι. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε μια συζήτηση και σε μια βαθιά ανταλλαγή καρδιάς. Ο εραστής σου μπορεί να περιμένει να του ανοιχτείς. Έχεις μια υπέροχη ευκαιρία να το κάνεις τώρα.

ζώδια καρκίνος

Η σημερινή Νέα Σελήνη σε ενθαρρύνει να στραφείς στις προηγούμενες σχέσεις σου ή ίσως σε μία συγκεκριμένη. Το νόημα αυτής της άσκησης δεν είναι να σου ξύσει παλιές πληγές.. αλλά να σου δείξει πόσο διαφορετικά αντιδράς σε παρόμοιες καταστάσεις… σήμερα. Κι αυτό γιατί τώρα είσαι σοφότερη από ό, τι στο παρελθόν. Και πιο δυνατή! Ήρθε λοιπόν η ώρα να εστιάσεις λιγότερο σ’ αυτό που συνέβη και περισσότερο σε αυτό που μπορεί να συμβεί!

ζώδια Σήμερα 06/10 λέων

Οι σκέψεις σου θα είναι βαθιές με μια αισθησιακή χροιά. Η σημερινή Νέα Σελήνη όμως, σε ενθαρρύνει να αξιολογήσεις τα πρότυπα σκέψης σου, που επηρεάζουν την ερωτική σου εξέλιξη. Θα ανακαλύψεις πως σκέφτεσαι περισσότερο την ερωτική σου ζωή αυτή τη στιγμή. Αυτό μπορεί να συμβαίνει, επειδή ήρθε η ώρα να απελευθερώσεις μία ή δύο ξεπερασμένες ρομαντικές πεποιθήσεις.

ζώδια παρθένος

Η σημερινή Νέα Σελήνη σε ενθαρρύνει να κάνεις έναν απολογισμό του πόσο άφθονος και ευτυχισμένος είναι – και μπορεί να γίνει – ο συναισθηματικός σου κόσμος. Η οικονομική ασφάλεια, μπορεί να είναι μέρος αυτού! Εξέτασε τι ακριβώς θέλεις… κι αν είναι διαθέσιμο μ’ έναν τρόπο που εσύ δεν βλέπεις. Για να βιώσεις περισσότερα από αυτά που επιθυμείς, χρειάζεται να αναπροσαρμόσεις τη στάση σου. 

ζώδια Σήμερα 06/10 ζυγός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, σε ωθεί να πιστέψεις και να κυνηγήσεις τις βαθύτερες ερωτικές σου επιθυμίες. Έχεις την κοσμική υποστήριξη για να το κάνεις να συμβεί. Μάλλον ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου τι ακριβώς θέλεις και να μην υποτιμήσεις την ικανότητά σου να επηρεάσεις το ρομαντικό σου μέλλον. Στόχευε ψηλά και άρπαξε την ευκαιρία να γράψεις τη δική σου ρομαντική ιστορία απ’ αυτό το σημείο!

ζώδια σκορπιός

Η σημερινή Νέα Σελήνη ενθαρρύνει τη βαθιά ενδοσκόπηση. Η συναισθηματική θεραπεία θα έχει πολλές μορφές και θα εφαρμοστεί σε περισσότερα από ένα επίπεδα. Όμως ίσως είναι καιρός, να αλλάξεις συμπεριφορά και μέθοδο, για να πετύχεις τις παθιασμένες σου δυνατότητες. Μερικές αποκαλύψεις σχετικές με τα οφέλη του να σκέφτεσαι λιγότερο και να νιώθεις περισσότερο, θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις και να ενισχύσεις τη σχέση σου, με νέους τρόπους – τώρα και στο μέλλον.

ζώδια τοξότης

Τυχόν ζητήματα ή ανασφάλειες που μπορεί να αφορούν την εμπιστοσύνη στο δεσμό σου, θα γίνουν λιγότερο προβληματικές τώρα. Ακόμα κι αν έχεις ιστορικό στο να μην βρίσκεσαι στην ίδια σελίδα με τον εραστή σου ή κάποιον από το παρελθόν σου, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να δημιουργήσεις άμυνες. Η σημερινή Νέα Σελήνη θα σε βοηθήσει να αποδεχτείς πως οι διαφορές δύο ανθρώπων μπορούν να κάνουν μια ερωτική σχέση πιο ενδιαφέρουσα – και πιο δυνατή!

ζώδια αιγόκερως

Αν η κατάσταση του δεσμού σου υπολείπεται αυτού που θα ήθελες να είχες, δεν σημαίνει πως βρίσκεσαι σε λάθος δρόμο για να τα καταφέρεις. Η επίτευξη μιας συγκεκριμένης κατάστασης στην ερωτική σου ζωή είναι ένα πράγμα. Όμως η πραγματική αγάπη και η οικειότητα που μπορεί να ξεφύγει από την κλίμακα είναι μια τροχιά που έχεις την ευκαιρία να ακολουθήσεις τώρα.

ζώδια υδροχόος

Τα παθιασμένα σχέδια που περιλαμβάνουν οτιδήποτε διευρύνει το μυαλό έχουν μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Στόχευε ψηλά και εστίασε στη δημιουργία αξέχαστων στιγμών και διεγερτικών συναντήσεων. Οι κοινές εμπειρίες έχουν τις ευλογίες την σημερινής Νέας Σελήνης. Δες λοιπόν τι μπορείς να κάνεις για την αναβάθμιση αυτού που φέρνει ενθουσιασμό, στον συναισθηματικό σου κόσμο! 

ζώδια ιχθύες

Ίσως εμφανιστούν νέες προοπτικές που σχετίζονται με την αγάπη και την οικειότητα. Γι’ αυτό επίτρεψέ τους να φωτίσουν μια παθιασμένη διαδρομή που ίσως δεν είχες τολμήσει να ακολουθήσεις πριν. Η αντιμετώπιση ενός φόβου είναι το εισιτήριό σου για να ανακαλύψεις τι μπορεί να διευκολύνει τις θετικές αλλαγές στην ερωτική σου ζωή ή έναν ιδιαίτερο δεσμό. Πάνω απ’ όλα, πίστεψε πως δεν φέρνεις απλώς την αλλαγή, αλλά αναλαμβάνεις δράση που αλλάζει τη ζωή σου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365